Varje morgon..

.. är det samma sak, jag mår jätte illa, varje morgon. Och de har jag gjort nu i ett par veckor! Ursch och blää!
Ska väl göra mig iordning snart och åka till skolan... sen kommer älskling och hämtar mig där, så kanske vi ska åka och köpa lite julklappar (: mys. Annars ikväll vet jag inte vad vi ska göra?.. Nu känns det inte som att det finns inget att göra, det är så tråkigt väder och då blir man rätt så deprimerad!Jag vill ju bara gömma mig just nu, jag vill bara sova ända till den 5 april . . ):

Kallt

Det blev en liten fika ikväll iallafall.. Tog en fika på stan med Hella det var mys... sen åkte vi hem mot haga och sen tog vi oss en promenad i blåsten och mörkret, väldigt kallt men ändå skönt med frisk luft.. Tänkte se hur jag mådde efter att varit ute, men så tänkte jag att jag stannar hemma från skolan imorgon med.. Men måste gå på mötet med syo imorgon.. such.
Nu har jag tänt lite ljus och ska vänta på älsklingen efter att han slutat jobbet nu.. Sen vet jag inte vad vi ska göra, hoppas att  vi ska sova tidigt idag, jag har rätt så ont i huvet, det hjälper inte med tabletter.. Hoppas att jag kan gå till skolan på måndag, jag börjar bli jäkligt trött nu på att vara hemma!

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu jag vet inte vart jag ska ta vägen, vad fan ska jag göra? Jag tänker inte ge upp, inte nu. Min familj betyder mest och dom behöver mig och jag behöver dom! Det är synd att det ska vara så här just nu, jag vill inte, jag vill INTE! Det är extremt jobbigt att få veta att vi ska leva som det vore en lek, att andra ska sitta på sina arslen och bestämma hur vi ska leva och med vem, jag kan väl få välja med vem jag vill leva och jag vill att mina systrar ska få bestämma vem dom vill vara hos, hos den som dom är tryggast med den dom vill. Trots deras låga older, varför är det så orättvist?!

Gratis Make up!

bli medlem, samla poäng och få gratis make up!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=161910


Lite mer sömn tack?!

Imorse gick jag upp ca 8 någongång, och hade väldans ont i huvet.
Sen gick ju älsklingen till skolan sen har jag varit vaken sen dess och har ännu mer ont i huvet, och nu ska jag faktiskt gå och sova så att jag kan få bort denna dumma huvudvärk (: ska sova tills älsklingen kommer hem, sen ska han åka och jobba, och vad ska jag göra då??! inte en aning, bara  för att jag är sjuk så är det ingen som säger att jag måste stanna hemma, för det tänker inte jag alls göra! mohaha. Kanske ska ta en fika med en kompis? :D inte vet jag..
Imorgon är det fredag och jag ska på ett möte med syo imorgon som jag måste gå på annars ska jag ändå vara hemma bara, älskling slutar tidigt imorgon, <3Antingen ska det vara solig och varmt eller så ska det vara massor med snö! INGET annat!

Ingen snö, men kallt


kärlek; !Nu börjar all snö att försvinna, such. Jag skulle vilja ha mycket mer snö i lång tid typ till januari eller nått :D
Men nae då det ska aldrig bli som becca vill, så nu har det typ smält bort och så blåser det utav h*vete.
Jag är fortfarande sjuk.... det börjar bli långtråkigt nu, jag kommer nog inte komma till skolan på hela veckan... sen är det ju första advent på söndag. Jag längtar tills jag få sätta upp lite mysiga saker (: Ska till mamam på lördag och hjälpa henne med lite saker, mys.

<37 saker för att lätta på stämningen en mysig vinterkväll med din käraste

 

 

 

 

 • Ta ett varmt bad med ljus
 • Tvåla in varandra med väldoftande produkter, (kandel & äppledofter)
 • Smörj in varandra med återfuktande väldoftande produkter, (kandel & äppledofter)
 • Tänd massor med ljus i ett litet rum
 • Bädda upp med mysiga filtar och kuddar
 • Använd gärna doftljus, (kanel & äpple, rosdoft)
 • Se på en bra julfilm <3

 • Sjuk.

  ... nu har jag gått och blivit sjuk, fy fan! jag har ingen lust med att vara sjuk. Jag skulle bara vilja gömma mig!!
  jag missar så mycket i skolan, så man kan väl säga jag har inte råd att vara sjuk! ursch!
  Idag börjar snön att försvinna, när den var så fin.. snyft :P men men. jag hoppas mer än allt annat att det kommer att vara snö på julafton, för denna jul kommer bli mer än speciell <3 jag längtaar massor!

  PUSS<3  ...sorgligt

  aa, det är det att det jämt ska bli så här när jag ska plugga, fy fan vad jag får dåligt samvete, va fan så här får det inte va längre. men man finner ju inget intresse för att plugga när man inte har någon lust, triiist.
  Just nu vill jag itne vara i den "sitts" jag är i :( fanfanfanfan, jag kommer ju aldrig kunna somna ikväll. dumma BECCA!

  Skolan?

  Är det verkligen så att det är meningen att skolan ska ta slut på oss helt? Ärligt, vem orkar jobba som fan i skolan och sen åka hem och plugga?! Man blir ju helt störd fan! Skulle vlilja ha mer lov just nu, skolan kör som fan med mig. Allt blir bara fel när man har mycket att göra efter skolan, åhh jag blir så irriterad.
  Har prov på fredag, i kemi. Hela helgen kommer att gå åt att plugga till ett annat prov som jag har nästa tisdag!

  JAG ÄR ARG!!

  I lördags.

  .... då var det hej och hå. Först åkte vi tíll ladan där det var väldigt MYCKET snö, som var väldans kul, sen senare på kvällen så åkte vi till kyrkogården och tände ljus för min kära morfar<3 sen kom Milly och söto Misha till oss!! :D Det finns inget mer att säga än att lovet har varit brabra och imorgon börjar skolan igen, och första ämnet är FYSIK!! :(


  SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, :D


  Alla, till dig morfar <3  Misha <3

  Älskling ....

  Idag har jag och älsklingen 30 månader, d.v.s 2 år och 6 månader :D:D
  Och det ska vi fira lite extra för att det är 6 månader <3  Jag älskar dig, 1 maj 2006

  RSS 2.0