Fredags mys med älskling(arna)!

Klockan tre hämtade jag och Milly upp Patricia och Nathalie, sen gick vi på det där i centrum, det var svin kallt men vi gjorde det för deras skull! :D dom vart glada för de fick godis och blev lite sminkade! (: Sen gick vi hem till dom och myste i soffan och jag fick ett par jätte fina örhängen som Patricia hade köpt i stockholm, sen kom Fredrik, och sen kom både mor och bror hem då gick vi tre, vi åkte och handlade lite sen skjutsa vi Milly till resecentrum för att hon skulle åka hem.
När vi kom hem så började vi laga mat, det vart mums sen har vi bara myst i soffan och tittat på idol, som jag igentligen inte alls gillar, XD haha. Nu är det nyheter sen ska vi se klart på idol och fredag hela veckan. Imorgon blir det garaget! Puss.


Dom tre små grisarna, haha c^^,)

Fredag.

Tack, jag fick ingen härlig sovmorgon! För att dom håller på och väsnas så dant! Åhhh.
Dagen kommer att bli lugn, kärast Milly kommer hit en sväng, sen ska vi åka och hämta mina små tossisar och sen ska vi gå på ett halloween firande i centrum, sen vettifan vad det blir utab denna fredag, antagligen myskväll med hun?
Har ingen aning om vad jag ska ta på mig? :O Jag har inga varma kläder här, allt är ju hos mamma, jag får väl hitta på något roligt att ta på mig! Haha.
 Väldigt old bild på mig och Milly!

Snö? Redan!

Nu sitter jag här, ensam.. men snart kommer darling hem. (: Har nyss kommit hem från tågstation var där med mamma och mötte upp Patricia (: Jag och andra syrran var ju på stan förut, då började det snöa, fy fan säger jag och jag bara fryser som fasiken :( tråkigt. Ska börja laga mat nu, så allt är klart när han kommer hem, sen ska vi nog ta oss ett varmt skönt bad i det yber lilla badkaret! haha. Läste i nt förut, då fick jag syn på att min kusins flickvän är luciakandidat! (: Och imorgon ska jag ha sovmorgon! Härligt... Kiss


Mys dag!

Imorse kom lilla tösen, och nu blir det mys med henne. Senare ska vi ta en sväng på stan och sen tänkte jag att vi skulle åka till bibban och låna lite böcker (: Som sakt älskling jobbar sent idag och nu har vi fått vattnet tillbaka från att dom har hållt på med rören, så nu kan jag diska, ser ut som ett h*vete där inne! haha! Idag kommer kära Patricia hem också! <3

 


         
Nathalie                                     Patricia

Busunge!

Den lilla tösen Nathalie ångrade sig om att sova hos oss, men det gör inget för då blir det lite extra mys med min sötis Fredrik♥, vi ska se på tv och bara ta det lungt! Imorgon jobbar han ända till nio på kvällen så vi träffas ju inte förns då, eftersom jag sover klockan 06.00 då han åker till jobbet! Men som tur var så ville Nathalie komma hem till mig imorgon istället så då blir det systermys!! skola snart igen, men jag ska väl inte tänka på det för mycket, är ju ändå bara onsdag trots allt! hihi.

Ha en fin kväll!

Tråkig Onsdag!

Självklart så vaknar jag jättetidigt eftersom jag har frittfram att sova nu på lovet,(för min del så brukar jag vakna tidigt när jag få äntligen sova ut! ) så jag vaknade ca klockan 9.
Idag hade jag tänkt att städa i vårat sovrum, det ser ju ut som om vi skulle ha haft något typ av krig med våra kläder! Hmm... när älskling kommer hem från jobbet så ska vi åka iväg, sen så kommer kära Nathalie och sover över här (: för att andra syrran är i stockholm med en klasskompis, då vill inte Nathalie sova hemma, så då får hon sova här (:

RSS 2.0