"har du haft sex på fyllan"

Hello
Just nu sitter jag i skolan och väntar på vår käraste mentorsråd! hehe . Gud va kul! Vi ska fylla i någonting som är till för komunen, tråkigt. Det är frågor som "har du haft sex på fyllan". Vem har inte det som har pojkvän?! höhö.

Nu ska vi gå ut och sätta oss i solen, skööönt! Kram


090429

God morgon!

Eller jag gick ju inte upp nu, men för ett tag sen. Jag har inte hunnit blogg alls mycket, och det är för att jag har fullt upp hela tiden, pluggar, igår var jag på risk ettan på min körskola, det tog hela dagen typ från halv 5 tll halv 9. Skit jobbigt, fast det var ju intressant! tycker jag, sen har jag ju varit i skolan. I dag går jag från 12 till fyra, skönt skönt. sen blir det plugga!

Imorgon går jag åtta till tjugoi tio, skönt det med! Sen har jag lång helg, eftersom det är 1 maj på fredag, imorgon ska vi ut och fest, underbart. Det blir perfekt, jag och älskling firar 3 år på fredag, och det är stort, jag är stolt!

Nu ska jag göra mig iordning och åka till skolan, sen. Kram 

"Plugga som en jude!"

Hello.
Nu är jag äntligen hemma igen, halv fyra! Och det är sent att komma hem halv fyra när man slutar klockan två. Men saken är den att det var ström avbrott, så att spårvagnarna inte kunde komma. Och inte heller någon buss.
Sen kom det en annan buss som brukar gå där, så jag och andra tog den, jag gikc av i rese, fan vad varmt det var då, stektes, sen kom det tillslut en spårvagn vid tre redan, så jäkla sur man blir!

Så kommer man hem och ingenting är bra, mm det känns bra!

Men iallafall, så har det varit en skitbra helg, på fredagen var det utgång till palace som jag redan har sakt, sen på lördag gjorde jag ingenting alls jag var bara skit trött, men inte bakis för det blir jag inte, och det är jag glad för! Senare på kvällen var vi barnvakter åt mina syskon. För mamma var ute. Söndagen spenderades också med mina systrar vi for lite hit och dit. Senare på kvällen var jag och Fredrik ute på en promenad.

Och, idag ska jag "plugga som en jude!" haha. Fysik slutprov snart! Orkar verkligen inte, men men det är sånnt man får ta!
Ha en bra kväll! Kram

090427

God morgon!
Nu sitter jag i skolan och har CAD, det är skit kul.
Själv mår jag inte så bra, har jäkla ont i magen, fy ocg sen är jag kallsvettig, men jag slutar ju 2 idag, så jag är på min andra och nästa sista lektion just nu, och det känns bra det! :D hehe
Nu måste jag fortsätta, jag berättar om min helg lite senare. ha det bra Kram!

Härligt.

Kommer precis hem från att ha leggat ute i solen på en orange filt, hehe. Det var jätteskönt och framför allt härligt!
Vi köpte med oss lite godis och festis, det var jättemysigt, vi prata om allt och ingenting. Älskar dig <3
Nu ska vi laga mat, vi är ganska hunriga.

Mina sommar plågor!

Lady GaGa - Eh Eh
Flo Rida - right round
Britney Spears - If U Seek Amy


Gina & Kaffe

Tänkte bara säga att igår handlade jag ett ur snyggt linne från gina, jag älskar det!
Jag hade den igår med ett svart bas linne under, och en svart kofta över.. och jens tights till.
Hade inte kamerna med mig så jag har inga bilder från igår heller. Nu ska jag gör mig kaffe! :D KRAM

ä

090425

God morgon.
Gick upp för ett tag sen, och jag mår fint fint. Kvällen igår var kul, vi förfestade hos Linda, sen drog vi till Palace.
Jag har faktiskt inte så mycket att säga men det var en kanon kväll, tack.


Fint väder och seg, kan det bli bättre?! hehe. Jag har inga planer för idag, det blir nog en soft dag, kanske hittar på någonting ikväll. Annars nu ska jag bara "åter hämta" mig. Trött och sliten.

Ha en hätlig Lördag! Kram


Torsdags kväll.

Hej och hå, nu är det snart dax för att bädda ner sig, jag behöver men orkar inte ta en dusch ikväll, så jag har tänkt att gör det i morgonbitti, smart va?! :D hehe
På Picias skola var det kul, gud vad duktiga dom är! Blir så glad att se henne glad, tyvärr kunde älskling inte följa med, för han jobbade ju, hon vart lite besviken, men i helgen ska vi hitta på nått, dett kommer bli så kul! :D

Efter att jag var där så åkte jag till stan och träffade Hella, vi satt oss på ett fik, ganska ovanligt?! hehe
Vi paratade om allt och ingenting. Så skönt att bara sitta där och snacka massor!

Nu är jag trött och vill sova! Fredag imorgon, så skönt och jag är jätte taggad! :D

Sov gott, kram.

090423

Torsdaaaaaaaaag!
Härligt härligt! Imorgon är det fredag, och jag är extra taggad! :D
Just nu är jag hemma ar en tråkig håltimma, så jag åkte hem för att jag ska byta om till idrottskläder, för idag har jag min sista idrotts lektion ever! Känns bra! Sen har jag Hållbartsamhällsbyggande, antagligen ska vi gå på en rundvandring, och det känns bra eftersom det är vackert väder!

Sen ska älsklingen jobba eftersom det är torsdag, och jag ska till min systers skola och jag har tyvärr glömt bort vad det är vi ska göra där, men man kan typ köpa olika saker så att hennes klass tjänar in pengar, så att dom kan åka till sthlm! :D hehe. Sen efter det ska jag möta upp Hella, det kommer att bli nice! :D

Ja, man kan väl inte säga annat än att jag är väldans glad idag! Hurra! Kram

090421

Tisdaaaaaaag!
Och jag är skit trött, och hängig! Fy bubblan! Om 2 timmar har jag CAD prov, mycket spännande! Sen kommer älsk och hämtar mig så ska vi väl hitta på någoting kuligt :D

Jag är taggad inför fredag! XD

Ha en bra dag,

Eh Nae!

Hej, nu är jag hemma och måndagens skola var då avklarad :D det känns jätte bra, (igen) jag ska nog krypa ner i sängen och vila lite, till älskling har slutat.

Jag har blivit på bättre humör, kan vara för att jag har slutat för dagen och att det är sol ute?! :D Varm och skönt iallafall.

Undra vad man ska hitta på idag då? Älsklingen ska iallafall jobba, så det blir inget av att vara med han! Är det något bra på tv då? Eh nae!

Aja, ha de bra änsålänge!



Jag saknar snuffe! <3

Skolan!

Hej bloggen.
Nu sitter man i Cad salen och har cad. Det är både kul och långtråkigt. Så länge man har någonting att göra så funkar det annars är det inte alls något kul! :P hehe. Vi slutar om 45 min, ungifär. Sen har vi lunch, det är god mat idag, som tur är! Sen har jag bara matte så slutar jag. Kanooooon!


Det blir en kort dag, slutar redan klockan 14, igår gick man upp från sängen vid 14. Idag är man i skolan, helt sjukt trött.

Här i salen är det mycket snack och liten verkstad. Such.


Jag ska väl fortsätta jobba då, ha en bra dag, även om det är tråkigt väder (här iallafall!) Kram


090420

God morgon!
Gud vad fort allt går, känns som om jag bloggade för en timma senast, men så var det inte.
Jag har sovit jätte gott, känner nu att jag har lite ont i ögona. Och är lite trött.
Men annars är jag klar nu, ska springa på toa bara sen åker jag till skolan.

Ha en bra dag! Kram

Äntligen!!

Ni säg väl vad det stog i rubriken! Jag menar det verkligen, äntligen dax att få krypa ner i sängen, så skönt.
Nu är jag verkligen ur trött. Men vi ska nog se på tv, men det är ändå avkopplande! (: Klockan är ganska mycket, men jag hoppas jag får skjuts till skolan imorgon (A) hehe.

Jag kom att tänka på en sak, varför blir jag/man så törstig efter att man borstat tänderna? Hmmm, en klurig tanke.. jag blir alltid så törstig, jag borstar tänderna in i det sista inna jag måsta alltid rusa iväg till skolan, så måste jag ta med mig en vatteflaska, hehe. Är det bara jag som blir så eller ?

Höhö, nu ska jag stäng av datorn, GOD NATT!

Fredrik♥Rebecca

Söndagsparty?!

Satt precis och kollade på söndagsparty, hur dåligt som hellst. Inte alls bra, så varför ens sända det, kostar massor med onödiga pengar, vadå det finns bättre saker att göra än att se på dålig tv! Fy f*an.

Men man ska väl inte klaga på folk utan hjärna, det är ju inte deras fel, kanske? Jag vet inte. Skulle hellre se på någon dokumentär eller sen bra serie, och vart tog Sanningens ögonblick vägen?!

Snart dax för tvättstugan igen, sista hängningen så, så skönt, sen går jag och lägger mig skiter i resten. Fredrik får väl hämta den?! Eller, måste man vara med på allt? Jag är ganska så trött!

ßambu

Mitt fina bambu träd håller på att dö! Varför är jag inte så duktig (som vanligt) att vattna mina växter? Fy för det.... den ser inte alls fin ut som den brukar, :( Så skärpning om det! :D


Σber

Skola imorgon, snacka om att man vill men ändå inte, liksom det är ju sommarlov om bara några veckor! Jag längtar som tusan, ne nu ska jag ner till tvättstugan, shoohej!


090419




den dagen blev kort i skolan, väldigt skönt tycker jag, sen åkte jag och älskling och köpte glass på underbara halvars, den är så goood där! Sen var vi ute lite i solen och den var skit skönt, fredagens väder var enormt vackert, man blir på så bra humör när det är så fint väder. Vi var hemma och chilla en drog vi ut på en färd :P haha. Kom hem vid 2 någongång.


vi hade ganska lång (för mig iallafall) sovmorgon. Sen åkte vi till Sörping. Sen övningskörde jag jättemycket och det gick skitbra, jag var enormt stolt! Sen var vi ute i solen och det var minsan skitskönt väder i lördags med, och jag var jätteglad i lördags med (: Sen gick vi ut på kvällen, och kom hem typ vid 2 då med (:


vi hade återigen en skön sovmorgon, det var toppen. Men vädret är inte på topp så det blev tråkigt. Och tråkit på grund av tråkiga männinskor runt omkring! Men iallafall, vi tog en fika på maxi med mamma och gick runt i butiker och kollade, sen handlade lite. Sen var klockan redan 4 när vi kom hem så satte vi igång med tvätten direkt. Så nu tvättar vi för fullt och älskling städr lite, hehe kul att titta på :D

Hemma!

Yes.Yes.Yes. Nu är jag och älskling hemma, äntligen som jag har längtat! :D Massor. Nu ska vi bädda ner oss och bara mysa, så härligt! :D Skola imorgon som vanligt! Fast imorgon får jag åka med bil, det var ganska länge sen! (:

Ja, det märks att pollen är här igen, det är skit jobbigt, jag orkar inte mer med det, fy och blä! :(
Nu ska jag inte klaga mer, nu ska jag bädda ner mig! Kram

Älskling.

Jag saknar dig, massor! Jag vill att du ska komma hem nu. Jag vill inte vara med någon annan (kompis eller så) för du är bäst, det är du som jag kan säga det lilla minsta till och känna att du bryr dig, jag längtar till den 1 maj, då det är våran 3 års dag. Jag tror nog inget vet hur bra vi har det, hur underbar du är, att jag har den finaste pojken. Du är perfekt. Så det spelar ingen roll att folk snackar om sina killar om att dom är gulliga för att dom fick en puss i pannan mitt i filmen på bio. Det finns inget att bli avundssjuk på och vi har haft ett långt förhållande, mycket längre än de flest. Jag får mycket mer än de flesta, och varje gång du bara tar på mig eller nuddar mig så känner jag den där värmen inom mig, helt underbar, jag älskar det. Jag lägntar som tusan tills du kommer hem ikväll, världens bästa <3 / Becca

Home.

Nu är jag hemma igen, skönt. Eller jag kom hem för em stund sen. Nu tänkte jag vila lite, blogga lite, fixa mig lite. Det är jättevarmt, och jag av gudar det. Det är så skönt! När jag kom till skolan fick jag veta att lektionen var inställd idag, det var en stoor tur, då får jag ju ingen frånvaro! Så jag hoppas att samma lektion är inställ imorgon, jag har ingen lust att va i skolan till 20 över fyra på en FREDAG! Nej tack, (:

Snart är det helg, IGEN. Det är ju också skönt, ska inte göra något speciellt bara ta det lungt, det har varit så mycket dom senaste helgerna. Så nu vill jag bara vara hemma och sova länge och mysa med min älskling.

Här om dagen var jag på stan en sväng och köpte mig ett super sött armband från H&M, den kosta bara 39.90 och jag har tillhörande örhängen, så jag var bara tvungen att köpa det. Ne nu ska jag hitta på någonting annat?! Kram



Här är den söta arbandet från H&M!

Yes.

Nu skinner solen och det gör mig överlycklig, bara vi inte ska vara ute på gympan idag?! Det vill jag verkligen inte, hehe. Skönast är att vara inne, i lilla gymmet! Jag ska snart ta en spårvagn till skolan, ska bara gå på toa! Det är viktigt, jag går aldrig (om inte kris) på toaletterna i skolan, jag tycker det är extremt äckligt att gå på dom, tänk alla som går på dom, fy fan va vidrigt! Bläää.

Jag kom på en sak förut, att jag ska ta en sväng på stan efter skolan, bra och veta va?! :D

Förut när jag vaknade så slog jag på tv, och då var det Vakna med the voice, och då var Katrin zytomierska och då berätta hon en roligsak om att BlondinBella har varit otrogen, haha, det måste ju stämma! Hon tror ju verkligen att hon är Miss Perfect, jag bokstavligen hatar henne! haha!

Oj då nu måste jag rusa, ha det bra! Kram

090416

God morgon, (: Det har inte börjat så bra, jag har försovit mig, och så tänkte jag när jag vaknade klockan nio att jag skiter i första lektionen, så nu börjar jag inte förän tolv. Skönt ändå.

Idag finns det inga planer på någonting, och det är ju inte så lyckat väder just nu till att hitta på nått, hmm....


Idag har min kära syster namnsdag, Patricia, grattis till henne :D
Patricia är den feminina formen av Patrik som är av skotskt ursprung och kom till Sverige på 1600-talet med invandrande skotska släkter. Namnen kommer av det latinska ordet patricius som betyder adelsman. Ordet "patricier"(högre ställd folkgrupp) som användes under medeltiden, kom just från namnet Patricia.

Namnet har ökat i popularitet i Sverige sedan 1980-talet och finns numera bland de 100 vanligaste namnen. Den 31 december 2005 fanns 5 617 personer folkbokförda i Sverige med namnet Patricia, varav 2 937 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 71 flickor namnet, varav 33 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Nu ska jag börja göra mig iordning, ha en bra dag trotts alla moln! Kram


090415

Hej bloggen.
Det var ganska länge sen jag uppdaterade, men jag har inte haft så mycket tid, men nu har jag tillochmed fixat bloggens utseende, så nice. Jag blir glad när jag får förnya lite, istället för att ha det gamla tråkiga, tur att man kan då! :D hehe.

Solen skiner som bara den, härligt. Längtar tills min söto kommer hem, älskling. Saknar honom så mycket när han jobbar från 07.00 till 18.00. Puh hu. Nu när det är riktigt härligt väder så blir man på kankse lite bättre humör för att blogga lite oftare, det skulle vara nått :D

Nu är det bara 15 dagar kvar till våran 3 års dag, jag längtar som tusan, helt sjuk att det redan har gått 3 år, och det är inte vilka 3 år som helst, det är de mest spännande och kännslosammaste åren i hela mitt 18 år långa liv, det har varit både bra och dåliga stunder, men mest bra, och iband bäst! :D Det finns ingenting som jag ångrar. Varenda liten minut har varit värt allting, men lite fler pussar skulle jag kanske kunna få ? (A)

Förut gjorde jag en jättegooood smoothie med fryste hallon, skit gott. Det kommer nog bli en drink jag driker i sommar, (:
Ne nu ska jag fixa och tixa lite här, hoppas älsk kommer att bli överaskad! :D love.


Ett smak prov, (;

090409

En underbar dag med mina tjejor! Tack!



090408

Hej bloggen!
Onsdag idag då! snart fyller äsklings Hella år, då blir det party!

Jag tog mig till affären förut för att köpa  lunch! Men det blev inte bara en paj, utan jodrgubber och vindruvor också, så gott. Just nu är jag propp mätt av allt gott, det finns massor kvar men det går väl ner resten med :D hehe.

Det känns verkligen anorlunda att vara 18, det är ganska skönt ändå, nu vill ja fylla 20, sen vill jag inte fylla mer! Hehe.
Jag ska väl göra mig iordning, tänkte åka för bi till moster, imorgon åker dom ju till usa, utam mig igen! :( :P haha jag bara skoja, jag måste gå i skolan istället för att åka utomlands! sen kanske? vem vet?! ha en bra dag! Kram!



090407

Tjoheeej.
Idag har det varit en bra dag (: Har varit med Millsan och vi har varit på stan och så. käkat en jättegod lunch och ätit på halvars! :D ÅRETS FÖRSTA :D Jag har köpt mig lite nytt idag, nice.

Jag och min percing firar 3 år idag, grattis till oss <3 :D ;P hehe.

Ne det var kortfattat och enkelt, för er som har det svårt med läsning :P haha. Nu ska jag och Fredrik på bio, mys. Vi ska se Fast & Furious :D he det gött!

090404

1 dag var! :D jag är superglad!
Ikväll blir det fest hos mig , sen ska jag möta upp älsklingen för vi ska på krogen, det kommer att bli nice! :D
Nu har jag ganska mycket att göra, fixa hit och dit, hehe.
Det är sol ut och allt är på topp, he en bra dag och kväll! Puss


090403

Sol,sol,sol! Bara sol.
Det är så fruktansvärt skönt, och jag har nu påsklov, det gör saken ännu bättre! (: Nu är det bara 2 dagar kvar, det känns toppen imorgon ska jag ha fest, det kommer att bli kul sen ska jag möta upp älsk så ska vi på korgen (: härligt.
Så nu har jag ändå ganska mycket som ska göras, när älsk kommer så ska vi åka och handla tills imorgon med mamma, sen ska jag göra lite saker med mig typ fixa naglarna och sånt!
Jag älskar verkligen att fylla år, det är sjukt kul (: Och snart har man nog körkor också, hihi. Fintfint.

Nee, nu ska jag göra lite nytt istället, Hejdå! (:

090402

Hejhej. Ingen sol i dag nehe. så trist!
Nu sitter jag hemma iaf, har håltimma, dö trist. Ska snart åka till skolan igen (: Sen eefter den lektionen ska jag till tandläkaren, weey, så kul... nooot.
Sen ska jag hem och ta det lungt, och sen ska jag mör upp Hella för att ta en fika, (hoppas det blir mitt favvo ställe! :D )

Redan andre april idag, tiden går ju skit fort! Så nu fyller jag ju år om 3 dagar, jag längtar!!!
Mer än så här har jag nog inte att säga! Mer än att solen tittade fram lite nu :D Men jag ska inte säga för mycket den går nog snart! Hej då.

Solsken!

Det är verkligen varmt ute! Det är skit härligt (: nu är det ca 20 grader i solen, skönt. Hoppas bara det håller i sig lite till (: eller jag mena mycket till! :D

Slutade skolan halv två och nu är jag hemma, väntar på att snuffe ska komma hem, min älskling <3



090401

God morgon bloggen!
Det är inte fel att ha sovmorgon och vakna till att det är 14 grader i solen! Verkligen inte. Jag är ändå ganska trött, hihi.
Ska börja göra mig iordning, ska till skolan och ha en lektion! (: det gör ju saken ännu bättre, så tänkte jag ta med mig en take away latte (: gottgott.

Dagen är inte planerad så vi får ju se vad som händer idag. Jag är bara på bra humör, så får väl se hur dagen blir.  (:
Dessutom så fyller jag år om 4 dagar, det gör ju saken ännu bättre! :D

Förste april idag, en stor skämt dag, måste hitta på någoting att driva flickorna med, någotning som dom verkligen kommer att gå på! haha.

Jag och älsk firar 35 månader idag, grattis till oss. Det betyder att det är 1 månad kvar till vår 3 årsdag! Jag älskart!

Ha en skitbra dag alla, kram

RSS 2.0