090628

månaden börjar att gå mot sitt slut.. sommarlovet med, snart har halva redan gått, och flytten går redan om 4 veckor och 6 dagar, härligt!

Igår var det mys på trädgår´n, det blev lite vin sen drog vi hem, båda trötta och sega.. följer med älskling till jobbet nästa vecka med, den här veckan börjar vi klockan 5, ohh så härligt.. hehö. just nu uppdaterar jag min iPod, lite fräscht..

jag har inte så mycket att säga typ.. solat idag.. är trött ska snar duscha sen sova.. :)

090627

Tummen upp för trädgår´n ikväll!

Michael Jackson är DÖD!




 *29 Augusti 1958 - 25 Juni 2009

go´natt

Sitter här och ser på danska paradise hotel.. vilket är dåligt, haha..

nu är det inte långt kvar.. ska kanske sova någon timma.. klockan 3 ska jag hämta mamma och anne och skjutsa dem till skavsta, de ska ut och resa!

älskling ska följa med, sen är det dags att åka till jobbet ? nästan.. jag ska följa med dag med.. för nu är det fredag..
jag vill ut och festa.. att få slippa att tänka på allt som varit och ta det som de kommer vore bra.. jag orkar inte mer.. vart kan man hitta nya tag?

balkongen står öppen, det är vart ute.. skönt de iallafall... nu är det verkligen sommar :)

ha det gött!

puss

snart lunch, i skärgården! S:t Anna! (:

Fräck Frack!

Ärligt talat, jag vill att detta sommarlov ska ta slut! nu! jag vill börja trean... jag vill ha frackvecka.. ajg vill ha studentkryssning.. jag vill har studentbal... jag vill ta studenten.. jag vill ha barn.... jag vill leva livet.. jag vill resa.. jag vill flytta.. åh... varför ska allt ta en sån lång tid?!

Frackveckan är: Alla som går i F-huset på eber, tar på sig fracken.. i en vecka.. en vecka av fester och massa annat skojj.. det är cool.. (: Och vi längtar massor! (:


Falling out of a perfect dream

Solen skiner.. det är varmt.. varför? varför ska det vara så här fint väder när vi ska jobba? Varför ska det vara regn när vi är lediga? åååhh....

Han är inte klar än.. vi åkte vid tjugo i 6 imorse... tråk just nu.. "If one of us is lying, There's no use in trying"

"

"Is it true? Is it over? Did I throw it away? Was it you? Did you tell me you would never leave me this way?"

090624

Godmorgon!

Jag har inte kunnat uppdatera för än nu.. jag har följt med min älskling till jobbet varje dag! Vi kör ute i sörping nu..
Och nu sitter jag här igen.. på dhl.. älskling lastar och jag softar.. räknar lastbilar och tåg, haha...
Idag började vi två timmar tidigate än vanligt.. den andre som kör var sjuk idag = vi får skit mycket last!

Idag skulle de vara typ skärgårdsdagen?! Och då skulle vi leverera mycket i skärgården! hihi

På fredag skulle vi mys och käka glass på smultronstället, bara sitta där i solen vid Göta Kanal och drömma oss bort, till rasten är slut! Hihi

Jag är något typ av sjuk?!! täppt, snorig, trött och kliar i ögen.. typiskt.. åhh nu börjar det bli varmt i lastbilen... Öppnade ett fönster.. (:

Vi hörs snart igen! Kram

Godmorgon!

Hallå?! klockan är 04.20 nu och jag är vaken.. jag har sömnproblem, så jobbigt.. och sen kliar det överallt, jag dör snart. orkar inte mer! Nu ska jag ta en dusch, se om det blir bättre då!

ha en bra dag då!

AjjaBajja!


soon

Nu är det bara 5 veckor och 6 dagar kvar! <3

090621

Godmorgon!

Dagen var lång igår och natten var väldigt kort... vi gick och la oss vid halv 4.. så gick jag upp vid nio, och jag är övertrött.. det är därför jag inte kan sova mer.. typiskt.

Igårkväll gjorde inte vi något speciellt direkt.. så på 3 bra filmer.. käka gott.. myste.. spela poker.. sen  vart vi trötta.. hehe

Idag händer det inget speciellt, jag ska bar ta det lungt.. det är skönt det med! (:

Kram

<3


lovely

Hello.

Våran egna lilla midsommar var underbar.. vi äka gott drack vitt vin och myste <3

Idag en röd lördag.. är inte bakis, hur bra som helst.. nu fixar vi och trixar.. lite stökigt! hehe.
Sen ska vi till affären och köpa lördagsgodis och se på tv... fast älskling vet inte om det än! hihi..

Sol ute.. skit bra!

Vi hörs!

Svenne-Banan


Good Bye.

Nu ska jag på lite fler ärenden sen ska jag nog tvätta pärlan.. (:

Ha det så bra, vi hörs! Kram


År 1955




Artikeln är tagen från Expressen.se

Bara Hello Kitty!

Dessa grejer skulle inte min syster Nathalie 7 år tacka nej till, det kan jag lova. För henne finns det inget bättre än Hello Kitty. Hon är helt galen i det, så fort hon får syn på något med Hello Kitty att göra blir hon helt tokig. haha. Hon ska börja skolan nu i höst och då har hon önskat sig;

En  Hello Kitty Ryggsäck
Ett Hello Kitty Pennskrinn
Hello Kitty pennor
Hello Kitty Sudd
Hello Kitty mugg (till skolan, när man ska dricka, typ på raster)



Allt verkar handla om den där lilla katten ;P (eller vad det är?!)













Do it.

Jag ska gå till någon salong och fixa naglarna, mina är så himla tråkiga just nu! Men jag vet inte vart jag ska göra det, kanske hos Salong Törnrosa.. eller något annant?




Jag tycker det är så snyggt med fräsha naglar och just nu har alla mina naglar gått av.. jag har alltid haft snygga naglar.. men nu till sommaren har dem gått av.. åh!

För mig spelar inte priset någon roll, det kostar ungifär samma på alla ställen, det är just kvaliteten som spelar någon roll.. det ska ju hålla ett tag iallafall!



Kram

Tråk.

Har precis ätit lunch. mums.. nu ska jag ta det lugnt och vila lite.. sen ska jag till någon blomsteraffär och köpa lite blommor och sedan sätta ihop det, så att det bli snyggt..

Jag tycker verkligen att det är tråkigt när det regnar, trååååk trååk..

Det ...

... regnar! Gud vad trevligt säger jag bara, som om man blir på bättre humör då? nejnej, det blir man inte..
Nu har jag tillochmed hunnit springa på stan.. det vr bara ett litet ärende. Det gick fort, när jag gick till bilen så kännde jag hur dropparna började komma.. sen hann jag sätta mig i bilen, precis innan det hela brötut. Och just nu regnar det för fulla muggar.. hehe. Stackars mina små änglar som har midsommar firande idag! Och tänk imorgon är det midsommar, och vet ni? Jag ska fira den med bara min älskling, ingen annan, visst vi har fått ett fler tal erbjudanden, men jag känner att vi behöver den här tiden för oss själv, just nu! Och nej vi är inte osams eller nått, men ibland behöver man mys med sin älskling till 100 % Och just en sånn här dag, är perfekt.

Jag mins midsommar i Italien för några år sen, hur kul som helst, okej dom firar inte midsommar i Italien men pga att det är så många svenskar där vi var så ordnade dom det, hur trevligt som helst! (:

Nu ska jag hitta på något annat, ha det gött. Kram

090618

Godmorgon?!@#

Jag är trööööööööööööööött, fy tusan jag kommer inte orka någonting idag.. Och det kliar fortfarande i öget. och shit jag måste göra mig iordning, jag ska iväg nu , orkar inte.. men men.. ska tvätta bilen sen...


Kram

01.58

Mitt batteri dör snart och jag orkar inte hämta laddaren.. åh.

Klockan är typ 2 nu min bror slutar jobba om en timma, då sover nog inte jag.. åh. rriterande..

godnatt igen då!

01.09

åhh, jag blir ju aldrig trött? vad är felet?! Det är så irriterande.. skit också...

Och nu kliar det i mitt vänstra öga, rätt så jobbigt ja! Och det kliar i halsen.. oh vad jag ska klaga då. heeh.. men nu måste jag iallafall försöka sova, lite kanske går.. jag kanske slumrar till lite sen vaknar jag och kollar på klockan, det är typiskt mig.. haha..

Jag saknar dig älskling, du kommer ju hem imorgon <3 God natt ifall jag somnar! Hehe...

no,no..

Jag har typ i ca 10 min leggat i sängen, och har redan beslutat mig för att jag inte är trött och kan därför inte somna :O
Kan det bero på att jag inte sover med dig eller att sängen är för hård?

Typiskt att man inte kan somna då, jag har i allafall laddat upp med papper och nässpray, hihi. Jag tror att jag ska spela lite sims? Då kanske jag blir trött, eftersom jag ligger i sängen så kanske jag somnar på datorn, haha..

Vi hörs snart kanske?!

Gupp = miljöförstöring!

Hello. Nu är det slut på ärenden.. nu kan jag pusta ut, ska se på Sex and the city, sen ta bort sminket och sen sova.. skönt, jag är verkligen jättetrött nu...

Jag tänkte på en sak, nu när jag skjuta brosan till jobbet, han jobbar ju i stan.. så då måste man köra på en määängde gupp, och dem är ju till för att farten ska sänkas, för kör man fort över dem så smäller det typ... och det jag vill komma fram till är.. att varje gång sänker man farten och växlar ner, och då gör man av med mer avgaser och då blir det ännu mer avgaser i stan.. och dom som vill ha ut avgaser.. jag fattar inte, någon annan som gör det? Nee, jag tänkte väl ;)

God natt! ♥

22.18

Nu har jag varit ute och letat efter en skolkamrat till min syster som har varit borta... tyvärr så fann jag inte henne. Och jag hoppas för hennes familj framförallt att hon har hittats nu, eller kommer att hittas snart!

Jag kännde att jag var tvungen att göra ett försök, självklart. Jag har gjort en gärning även om jag inte fick ett bra resultat.. Min tanke är tänk om det skulle vara någon av mina syskon, fy fasiken vad hemskt!



Snart ska jag skjutsa min bror till jobbet... sen blir det tv och sen sova... älskling ska höra av sig sen.. om när det blir vet jag inte... jag är trött iochmed att jag typ inte har sovit i natt...

Nee, nu har jag skrivkramp :P haha ........ noot!

Just det!

Jag och älskling har ju köpt nya handdukar till vårat badrum, vi ska ha allt i blått typ.. och ekfärgade tillbehör typ! (:

Like it!



Vi köpte 4 st handdukar och 2 st badlakan! Jag älskar dem!

Red Bull

Oh, detta var gott. Jag kanske får vingar?!

Färdig!

Det gick fort? eh ja, kanske för att jag duschade i iskallt, brr. men ååhhh så skönt.. nu ska jag antingen gå er till affären och köpa redbull, och lägga den i frysen så att den bli iskall.. eller så ska jag sätta mig på ballkongen... hmm :P

Jag är så sugen på redbull... det är så gott (:


Jag känner att jag måste få lite mer frisk luft.. ahh. Jag går nu.. vi hörs sen. Kram



Give it to me baby, aha

Jag måste bara!

Jag måste bara skriva om det här, vi i Norrköping har så kallad träff, och den är 1 gång, ENDAST EN F'CKING GÅNG, i månaden, så snälla, VARFÖR VARFÖR! Kan inte vi bara gå göra detta?! Det är väl inte mitt problem att folk burnar osv, fan jag är där fär att det är kul... Och dessutom börjar träffarna vid 7-9 på kvällen, och typ efter tolv åker vi till  Hendelö för att racea, men det är ju inte heller mitt problem, dom som gör det liksom alla gör inte så... jag blir så irriterad! FAN!


Nu ska jag, duscha. På riktigt! jag lovar, ;D

Vänta ... !

Yes. Nu fick jag som jag ville, IGEN! Ska duscha nu, men vi hörs strax då ska jag berätta en hemlighet!

FFFFF 
F
FFF
F
F    i love you.


@#?!

Tagen från WighsNews.se

Norrköping: Två barn gick på E4:an

Vid 15-tiden upptäcktes två flickor mellan 8-10 då de gick på E4 i södergående riktning vid avfarten till Getå. En bilförare har plockat upp flickorna som är på väg till Åby men de vill ej åka med i bilen. Polis har åkt till platsen.



Hur f*n ska barn kunna springa ut på E4:an? Det är ju helt sjukt, finns det inte någon slags säkerhet eller? irriterande..

Citat

.. från mig själv,

'' Du ska inte yttra dig, när du själv inte vet''


Jag älskar dig, ♥

Den här låten är så underbar, åhh jag tänker på dig när jag hör den, <3





Nu är det Fredags myyys

Jag är varm, jag är varm! ÅHHHHHHHH. Gud så jobbigt.

Jag var och köpte en telofon.. wiiie. Det värsta med sommaren är när man sätter sig i den kokheta bilen, jag dör verkligen.. Så om en liten liten stund ska jag gå och duscha det  behövs verkligen..

Nee, nu ska vi snacka fjorisar, och det är inte vilka fjortisar som helst utan det är dom där två wannabe Kissie tjejerna, dom är bara för mycket! Alldeles för mycket.. Dom är de fläckigaste jag har sett! Dom skriver om Kissie hela tiden, och det gör dom bara för att dom är avundssjuka på henne för att hon är söt - inte dom, hon är myndig - inte dom, hon har fint hår - inte dom, hon kan sminka sig - inte dom, tänka Kissie kan göra allt, medans wannabe Kissie inte kan det, vilka looosers!

Visst jag läser deras bloggar, det kan jag säga.. men då måste jag också få säga att jag skrattar lika mycket varje gång! För dom skämmer ut sig hela tiden! Vänta jag måste skratta, HAHAHA!!





Älskling, jag saknar dig nu, kom hem.. men nej nej. Du kommer inte förän imorgon natt, åhh. Men jag älskar dig lika mycket för det, Puss <3


Hej.

Hello. Då var man mätt då, har ätit god kycklingsallad. Har varit ute en sväng, skönt, idag har jag varit väldigt rastlös, och det är tråkigt.. åh. Nu är alla hemma och tro mig det är världens liv här. Jag blir galen.. Men men, inte lång tid kvar nu <3 det är ca bara 45 dagar kvar!


Ne nu skulle jag visst åka och handla en grej! Kram

Test

Detta är ett test-inlägg. / Blogg.se

Inget har hänt?

Åh, inget har verkligen hänt, inläggen kommer inte upp. Jag blir så trött på det här. Ne nu ska jag dra, och sen bloggar jag när jag har kommit hem. ha det fint! Kram

.

Packar!!

S'10

Hello sötnosar!

Nu är jag hemma igen efter en hel del farande, hit och dit. Jag har idag börjat mitt sista sommarlov, gud vad skönt det känns.. Nu är det vi som är de äldsta, äntligen!

Vi har varit och firat Nathalie, tänk vad skönt att ta studenten, weeei. Men jag får vänta. hehe.. bara ett år kvar nu. Jag ska kämpa, ge allt, verkligen allt. För jag vill gå ut med bra betyg, eller alltså jag har bra nu men jag vill ha bättre!!

Älsklingen är på väg hem, skönt, jag har verkligen saknat honom! bäbiis! <3


Ha det gött, Kram

So bad!

Jag verkligen hatar det! Åhh. så jäkla arg just nu!

Mitt hår är så baaaaad, verkligen, fy fan Så irreterad att jag skulle kunna skita i skolan just nu, vi ska bara träffa mentorerna, sen byebye f*cking schooooool. Men sen har jag ju ett år kvar, men det är ju en annan femma!


Ska skjutsa morsan nu, lite it och lite dit sen drar jag till skolan, Kram

090611

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen och har tillockmed ätit frukost med dem små liven, hehe.

Igår kväl snacka jag med älskling, typ vid halv tolv då skulle dom äta lite och sen sova! Herregud, va jobbigt!
Skickade lite sms med älsk, fy fasiken vad man märker hur mycket man saknar någon som man älskar så mycket.

Åhh, han kommer ju hem ikväll, <3 sen är han ju ledig måndag tisdag! (:

Nu ska jag lämna mina sis, Kram

Schh...

Nee, nu är det dax att sova.. snart! älsklingen ska ringa först! jag saknar honom! :(
Det är tråkigt utan honom, buhu!

Håret vart ju... eh ja, BRA ! (: det blev som det brukar, tihi.

God natt!

Färgarutväxt.se

Japp, nu var det dax igen, det tråkigaste som finns, att färga utväxten... åhh. det ska sitta i en timma, jag kommer att dö...
nästan.. men men man måste ju.. eller måste och måste måste man inte, men jag måste för att jag viiiill, men det är ändå tråkigt, buhu...

Imorgon är det dax för massor med utspring, hejoch hå.. fasiken vad folk det kommer att vara.. tråk..

men nu ska jag se på nått så att jag kan roa mig med något annant nu när det är ungifär 45 minuter kvar, ååhh..!

Flygande Hund!

Nu är jag hemma igen!
Har precis ätit!
Åkte till min mosters jobb, hälsade på och kela med Harley. Sen åkte jag till stan och träffade flickorna tog en fika, sen åkte vi. Hämta Misha, och sedan mina systrar. Sen drog Tess förs och sen Bella... Då åkte vi till hundgården här borta i skogen.. sen lekte vi där ett bra tag.. sen åkte vi hem med systrarna och sen skjuta jag Milly till söder.

Sen åkte jag hem.. åh fy vad mycket SEN det blir, haha. Nu leker min minsta syster hund! haha!

Blir det att färga håret idag? Hmmm. om jag orkar! hehe.


Njut av bilderna!




Trötta Harley!



Flygand Hund, och HappyPicia



Nathalie ville också busa!



Misha med MillyDAmatte





åh.. det är inte långt kvar, 010809, soo goood!

R



Färdig, typ.. ska åka till firman snar lämna lite grejer! Sen blir det fika med girlsen! Hörs senare, kram

Ice Cooool

Dåså, nu kan jag bocka av lite till på min att göra lista!

Lämnat syskona i skolan,
Hämtade en sak hos älskling (jobbar)
Pussat på älskling igen, han åker till sthlm i dag.. buhu.
Duschat + tvättat håret.
Lagt in både det ena och det andra i håret, fint fint.
Gjort kaffe.

När jag åkte från älskling, han jobbar  för Noblessa idag, men ni som vet vart det ligger, vet ju att det finns en bensinmack där, och där höll en bil på att köra in i mig :O Javisst, det är visserligen ingen huvudled den gatan men det är utfartsregeln som käller, dvs VÄJNINGSPLIKT! Vilket de puckot inte fattade, jag fick väja och det var nära stolpen! :/
Då hade älskling inte blivit glad, fast det skulle inte vara mitt fel!

Men till det bättre! JAG DRICKER ICE COFFE i ett Carlsbergs glas (: det blir godare så :P,  mums, det gör mig på bättre humör! Snart ska jag förna mitt hår! (:



UppOner, ojdå :D



DS, jag har haft körkort i en vecka nu! :D







KRAM


090610

Godmorgon!

Är super trött! Tyvärr blev det inte så mycket skrivandes igår, det hände så mycket saker. Jag är superglad, det bästa hände igår! (:

Ehh.. just nu ska jag göra mig iordning, och senare idag ska jag ta en fika med flickorna... (: det var länge sen..

vi hörs senare!

Tjooohejsaaan!

Mättilimättmätt!

Det blev frallor med skagenröra! MUMS! så nu är jag sååå mätt!
När vi kom hem igen, så var polisen och pressen utanför, en kvinna hade blivit attakerad. :/ hundar är konstiga!
Nu ska jag göra mig iordning, åka en sväng! Kram



Kort och bra, det gillar jag! ;)

090609

God morgon!

Jag kan verkligen inte sova, inte nu när jag får det iallafall! Och sen hatar jag min allergi något som gör mig på dåligt humör, fy fy fy!

Nu ska vi äta frukost?! hoppas, jag vill ha TEEEEEEEEEEEE. nu.. jag skulle kunna åka till maxi och köpa gott bröd och jucie.. muums! (:

Hörs senare när jag är färdig! (:

Booooooooring!

Ne nu vill jag hem! Det börjar bli tråkigt just nu! hehe.. Men han är snart klaar.. ska bara polera bilen också.. nu har jag att mig i bilen, för här är det mycket varmare! MYS! haha.

Ska hämta syrran, eller jag mena syrrorna i skolan.. mina små busfrön! Kram

090608

Hello.

Gud vad det har varit bra det senaste dagarna! Jag har inte haft tid! Som ni vet har jag fått körkot, och det är ju så att jag vill köra så mycket som möjligt! Och det har jag gjort med! (: jättemycket.. men vi kan ju börja där jag slutade! (:

Torsdag 4/6; vi gick upp tidigt.. för vi skulle till mantorp park. Fredrik skulle köra redical school race. Det var verkligen en upplevelse för mig med men jag kan förstå vilken upplevelse för honom! (: Allt som allt så slutade det vid fyra.. så vi var där hela dagen! (: Det "kliade" i mina fingrar, jag ville ju köra bil! (: när vi kom hem så tog jag mig en sväng! (:

Fredag 5/6;  Älsklingen slutade skolan, eller det är ju inte skola som skola, det var ju en yrkesutbildning, så nu är han lastbilschufför till 100% Och ska redan börja jobba nu på onsdag, en lååååååååång körning till sthlm.. och kommer hem på fredag kväll... buhuu.. men jag klarar mig! Jag hade min sista lektion i skolan för årskur 2.. HÄRLIGT! men jag har inte offisiellt sommarlov än.. enligt mamma! haha.. jag får det på torsdag.. då ska jag på studenten kanske.. beror på när hon har sitt utspring och jag min avslutning! (: 
Senare på kvällen hämtade jag upp Milly och sen Hella, som även fick sitt körkort i fredags! GRATTIS BEJBI! Sen åkte vi till mig, och strax där efter kom Fredriks kompisar.. så för festade dom och vi såg på! haha.. vid halv elva, gick vi.. dom till stan och vi till bilen.. vi var ute och gled heeeeeeeeeela natten lång. Skjutsa hem Hella till gusum.. kolla på deras nya hus och fy vad mysigt det var! (: Sen vid halv två åkte jag och Milly till stan igen! Och sen efter två hämtade jag Fredrik.. då skjutsa vi hem Milly.. Vid tjogoi tre var vi i stan igen, och då var inte jag alls trött igen så vi tog några varv i stan medans solen gick upp! (: hehe. vid tjugoi fyra åkte vi hem.. sen låg jag och kolla på en bra film till klockan fem.. sen började jag få ont i mina ögon så jag stängde av.. och låg och tittade på Fredrik istället.. sen somnade jag!

Lördag 6/6;  Nationaldagen! Och nej, den firades inte! Jag bryr mig inte så mycket... jag spenderade lördagen med min familj medans Fredrik låg och sov. haha! Inte så mycket hände.. vi tog en sväng på natten också! (:

Söndag 7/6;   Vi gjorde ingenting.. vi sov och sov! Och jag röstade i EU-Valet, mina första röstning ever! haha.. roligt!

Måndag 8/6;  Jag sitter i landan och skriver om det som har hänt... Fredrik mekar med min brors bil.. nice!

Nu har jag skriv kramp! Vi hörs om en stund! Kram

:)

Hello!

Som ni kanske vet så är jag absolut värdens lyckligaste, för jag har tagit körkort nu! Men jag vet att min uppdatering har varit dålig, sorry för det. Jag vet att ni har saknat mig!  Men jag har pluggat till körkortet istället.. jag kommer nu uppdatera mycket mera, och snart kommer en ny tävling! Vilket jag hoppas att kommer en höjdare! Några tips eller önske mål? jag vill ha.. ne nu ska jag ta det lungt jag har varit ivrig hela dagen! Kram

ÄNTLIGEN!



Idag har jag uppnått mitt största mål, mitt fantastiska körkort är nu MITT BARA MITT!

Jag har insätt, att jag är verkligen BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!

Vinnarna!

Vinnarna av min tävling är:


Evelina hennes motevation är;

ja en överaskning jag skulle vilja ha tjej paket.
jag vill ha det för att jag e så himla ful när jag inte använder smink så ja hoppas verkligen att de e smink i asså för min hy e så äcklig. snälla låt mej vinna o låt de va smink för ja e lite fattig just nu . Puss


och...


Emelie hennes motevation är;

Hej . Jag vill gärna va med o tävla om killpaketet för jag skulle jättegärna vilja ge det till min pojkvän för han har varit så söt mot mig och igår köpte han ett jättefint halsband till mej så nu vill jag ge något tillbaks :) o på kicks finns det inte så mycket kill produker så hoppas på en parfym , för den han har nu luckar inte så gott men v¨ågar inte säga nått så om han får en ny kanske han kan använda den istället :) Tack för mej o hoppas jag vinner

Stort grattis!
Jag har kontaktat er via eran mail.

Till er som inte vann!
Lugn det kommer att komma en tävling inom kort, då kankse just du har bättre lycka!


I Tjej paketet låg det....

Dior Addict Ultra-Gloss Reflect, värd ca 180:-
Rosa Droppmassager, värd ca 79:-
Nagelfil med rosa leopardtryck, värd ca 39:-
3 st Depend nagellack, nr; 164, 165 och 166, värd ca 25:- /styck
Sommrig necessesär, värd ca 149:-

Totat värde ca 522:-

I Kill paketet låg det....

Lacoste Pour Homme, EdT 50ml, värd ca 315:-
Passande necessär, värd ca 200:-

Totalt värde ca 515:-



Stort grattis till vinnarna!


090601

Första dagen på denna månad då! den förste juni är en liten minnes månad för oss, mig och älsk.....

.... för två år sedan tog han sitt skörkort idag! Och redan nu har han byggt på, man kan säga att han har skaffat sig full pott, (nästan!)

.... vi har 3 år och 1 månad tillsammans, inget märk värdigt, men jag är fortfarande kär!


Snälla, fråga mig inte vad jag gör uppe klockan 8.18 på en måndag morgon den 1 juni på en ledig dag? hööööh. :S :P

ojoj!

Det är väldigt många som har varit med i min tävling, jag tar vinnaren imorgon, eller när jag vaknat om man säger så.

god natt!

RSS 2.0