Helt Sjukt!

Jag är helt slut efter en dag på sjukhuset! Åkte till vårdcentralen imorse, fick sitta där och vänta på läkaren som var sen. Sen fick jag remiss till röntken och fick sitta där och vänt och vänta. Fick komma in och ta bilder. Sen ut och vänta igen.. åh vilken tid allt tog. Jag satt där tåligt medans tanterna bara gnällde och frågade sjukskötorskna när det var deras tur!

Nu är jag äntligen hemma och vilar, jag har jätte ont! :( älskling kommer snart <3

sugen på en latte med! :(


Låter bilderna tala för sig själva !







+ ett linne (:




090326

God morgon? eller vad man kan kalla det?! Jag sitter i skolan och har precis gjort ett kemiprov, det vill jag inte prata om, :P hehe.

Idag fyller min älskade lilla syster år, GRATTIS! hela 9 år, stor som tusan är hon! :) Nu har vi hålltimma sen idrott. :P

Ha en bra dag. Kram

090325

Hello. Tiden går sjukt fort och jag är lika stressad som jag var för en vecka sen, jag har så sjukt mycket att göra. Idag ska jag till körskolan, fan så kul! Sen plugga till provet imorgon. Sen kommer älskling och då ska vi köa present för min älskade syster fyller 9! Sen ska jag på risk 1:an. Sen ska jag hem så skulle vi äta våfflor med mammsisen, gott.

Jag har sovmorgon idag, sen körlektion som tyvärr är på skoltid, men jag kan inte göra annant just nu jag har ju uppkörningen snart :D Resten av dagaran ska bestå av att plugga teori! Det måste jag verkligen.

Nu är vårsolen framme igen, det känns härligt. Igar var det kallt, vi åt lunch på Paus igår, det var attans gott. Det var en ganska lång och tråkig dag igår, men ändå ganska slapp, det gillar jag!
 
Nu vet jag inte vad jag mer har att skriva, men ha den bra dag i vårsolen! Kram

11 dagar kvar! :D <3

090316

Redan den 16 mars, herre gud vad allt flyter på! Syrran fyller år om 10 dagar och jag om 20 dagar! (: Jag längtar till båda! hehe. Jag har inte hunnit blogga, jag har haft fullt upp hela tiden!

Men nu tänkte jag ta mig tid att blogga av mig lite. Just nu denna blåsiga måndag sitter jag och pluggar till körkortet. Det går bra! Jag gäsper ikapp med sekundvisaren! Hehe. Helgen har varit bra, mycket mys och lite verkstad! Blekt håret och sovit, det är vad jag har gjort, hehe. Jag har ärligt talat inte gjort så mycket i fredags var jag hos hella en sväng, tittat på tv. Pluggat teori lite, aah, det kankse är allt?! Jag kan i alla fall inte komma på mer nu (: Går i skolan imorgon med sen har jag studiedagar onstag och torsdag, skööönt och sen har jag en lektion på fredag kan det blå bättre?! Jag ska försöka plugga mycket denna vecka både teori och kemi, jag har kemiprov nästa vecka.

Snart ska jag göra teori prov här hemma på datorn, det är skit bra att ha det pogrammet så jag kan öva massor! :D För jag SKA klara körkortet direkt, det har jag betsämmt mig för och så ska det bli, nu eller aldrig. Men man kan misslyckas och det vore inte så kul, men jag tror på mig det gör jag :D

Ha en bra kväll, Kram

090311

Hej bloggen... Sitter vi datorn lite så kollar jag runt lite, så tänkte jag tusan jag slänger iväg ett inlägg (: Fas jag inte orkar . Dagen började tidigt redan vid klockan 6... det var bara att gå upp, fy tänkte jag, för det var skit jobbigt. Gjorde mig lite kaffe och började sakta men säkert göra mig iordning, med det där jobbiga i magen när man är nervös, för jag viste ju om 2 timamr skulle jag sitta i en bil och få sladda, när man väl kom till halkan så försvann det, det började bli längtan. (: Och vi såg på film och pratade om hur man skulle göra, sen fick vi köra och det var det roligaste jag har gjort under min tid då ja  pluggar till körkortet, hehe. Hade sovmorgon egentligen men jag hade halka ist, så det passade ju ganska så bra, sen var det bara att åka till skolan och ha tråkig kemi labb, och jag slutade typ vid två nån gång.. sen åkte jag hem och var med älsk. Såg på tv och bara gjorde ingenting. Senare åkte vi till hans kompis, eller det kanske heter kompisar. men iaf dom har fått barn och deras son var verkligen ur gullig (: Så vi var där ganska länge.. så åkte vi hem och nu sitter jag här och nästan somnar, för i morgon har jag en jättelång och tråkig dag i skolan! Nästa vecka har jag studiedagar, så skönt.. men det är nästa vecka det! (: Ne nu ska jag gå och ta bort mitt smink och klä på mig mys kläderna, och ligga i soffa och se på tv med min älskii. God natt!

Mums!

Just nu sitter jag ock äter vindruvor och banan, det är så gott. Men ju längre tid in på sommaren vi kommer desto godare blir de, men jag tänker inte spara dom nu. Det blir nog inget ständandes här inte! Hehe. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, älsklingen kommer hem om typ 2 timmar, gud det känns som en evighet. hehe. ne nu får jag sluta klaga och plugga istället, gaaaah!! XD


090309

Måndag, måndag! Min skoldag har varit lång och tråkig, fy. Men nu är snart måndagen över (: Efter skolan åkte jag in till stan ocj köpte mig en ny fondation, det verkar vara mycket bättre i färgen! Sen tog jag en fika med millsan, sen pkte jag hem, för ett tag en åkte älsk till jobbet, och nu är det värsta tomt, här själv, jag är skit trött så jag funderar på att sova ett tag, hmmm... Jag har ändå inget bättre för mig?! Ellar så städar jag och dricker jätte mycket kaffe?! hm, jag vet inte.. hihi

Att blogga känns trist just nu.. vem orkar när skolan är på hela tiden, blä och blä. Men imorgon är det tisdag, härligt. Snärt helg eller ?! :D  jag vill ha lov nu! :D Nästa vecka har jag 2 studiedagar, skönt. Ha en bra kväll bloggar nog  senare, om jag känner lust ;D Kram

090308

God kväll bloggen! Japp nu är det söndag igen! Fy vad tråkigt. Jag längtar inte till skolan imorgon, absolut inte när det är SNÖ ute! :/ fy fy! I fredags hände det inte så mycket, vi var på kalas hos min mormor, det var kul! Sen var vi bara hemma, gick och la oss ganska skapligt, skulle upp tidigt på lördagen...

På lördagen gick vi upp klockan sju, sen åkte vi och övningskörde, det gick kanooooon bra, jag är så jäkla stolt!!!! :D Så övningskörde vi ganska mycket hit och dit, jag köpte en fondation som var skit dålig, inte alls min färj! Blääää. Så jag ska köpa en ny imorgon! :D Vi hade myskväll jag och älsk! <3

Det blev söndag, och ännu mer övningskörning, vi var på maxi och handlade typ 3 gånger! haha. jag köpte mig knästrumpor, (: Sen så ikväll har jag gjort om min franska manikyr, skit snyggt. Men nu är jag ändå ganska trött, ska fixa med min iPod lite och sen blir det tv i sängen.. Som sakt skola imorgon, sen körskolan och stan och sen hem, herre gud jag får inte missa the hills, god natt!

Glow. (:

Igentligen har jag ingen lust att blogga! Men jag vet inte varför jag gör det då?! Hmm.. ni har jag gjort mig iordning, och snart ska vi åka till min käraste mormor, hon är redan inne på sin 29 585:onde dag! Grattis till dig, igen världens bästa mormor!! (: (:

Jag är enormt trött, och jag tänker inte blogga på hela helgen, så det här är nog mitt sita inlägg för idag och imorgon, jag ville bara tala om att jag har världens bästa pojkvän och att ingen kan få bättre pojkvän än mig, tro mig det är sant! Vi är så lyckliga tillsammans (: Eller hur bella, vad tycker du?! hehe.

Nja nu ska jag ta på mig några andra kläder, för vi ska på 81:års kalas, hurra!

KramKram, och ha en bamsekul helg alla (: <3

090306

Godmorgon bloggen, idag gick jag upp när klockan ringde (: så nu har jag gjort kaffe så att jag kommer bli pigg. Sen är det dax att börja göra iordning sig. Jag är täppt i näsan och det är jättejobbigt! Min hals börjar bli okej,och sen så är jag så där lite extra gojsig i ögonen, åh det är så jobbigt!!

Dagen ser ut så här;
Göra mig iordning
Åka till skolan (jag får skjuts av älskling)
Fysik
Matematik
Skiss och akvarell, jag slutar typ 16.10 det känns blä på en fredag.

När jag kommer hem sen så ska jag köpa blommor och binda en vacker bukett till min älskde mormor för hon fyller 81 idag, GRATTIS MORMOR!!!! och hon är piggare än någonsing! <3

Så senare ikväl ska vi till henne och fira! (:

Ne nu är nog kaffet klart, ha en jättebra fredag! Kram

slow

Klockan tickar och snart kommer mina underbara systrar till mig, jag längtar. Det var länge sen bara vi 3 gjode någonting mysig. Vi ska laga mat och mysa! Älsklingen var tydligen i sthlm och for, så han kommer nog sent hem så det betyder att han inte ska jobba kväll, gissa om jag vart glad, (:

Fredag imorgon, det händer inget spännande i helgen, vi ska nog på bomässan?! Annar blir det mycket plugg till körkortet, som sakt jag fyller 18 om en månad, och till dess är det mycket som ska göras! Känns lite stressigt, att växla mellan skolan och körskolan. Många tycker att körkortet kan komma senare i livet med det tycker verkligen inte jag! Det kommer ju bli svårare och svårare ju äldra man blir. Och jag har ju värsta chansen nu! (: Men snart är skolan slut för mig, det känns jättebra.

Ne nu måste jag fixa lite här innan dom kommer, Kram

Stress i onödan!

Jag stressade ganska mycket imorse! Helt i onödan, när jag kom till DG så visade sig att lektionen var inställd! Då gick jag till körskolan, det gick bra :D Sen åkte jag hem och nu sitter jag är med kaffet i handen (: gott som tusan.. då är det bara 2 lektioner kvar av denna dag, jag börjar klockan 12... och slutar 5 i 3? tror jag, vet inte riktigt, men nu ska jag vila lite se på tv så är det dax att åka igen.. Kram

090305

Godmorgon Stress. Jag kmig lite stressig just nu, men jag ska inte åka förän om typ 20 min! hehe. Så då passar jag på att blogga! Idag händer det inte så mycket mer än att jag ska till skolan, sen håltimma då åker jag till trafikskolan och gör fas a. sen åker jag till skolan igen för 2 lektioner sen åker jag hem, (: höhö.


1 månad kvar nu! Åh jaag längtar! <3

Ha en bra dag! Kram

Efterlyst!

Godkväll.
Det blev stan idag, men inte bara med milly utan bella med! Vi fikade (som vanligt!) haha. Kollade runt lite, det är ju melodifestivalsyra nu nere i stan, eftersom det är melodifestivalen här i helgen (: Dom följde med mig hem sen och vi myste med the hills! Det är så bra!! Sen kom älsklingen hem, så hade jag lagat mat, kycklingféle och potatisklyftor, mums var det! Sen såg vi lite på tv, följde med mor och solade, mycket najs. Men alla solarium var upptagna för utom ETT, så då fick mammi ta det, jag tänkte sola imorgon ist typ.. Sen åkte jag och älskling och handlade lite, så funka inte något av våra kort, TACK SWEDBANK! haha. Men det ordnade sig tillslut! (: Nu ska jag och älsk se på efterlyst, men jag måste duscha först! Fan, så jag missar lite (: heheh. Annars blir det bara en myskväll med darling.. Skola imorgon... Nytt ämne, skiss och akvarell, kul :D

Ha en bra kväll. Kram

Fransk Manikyr!

Jag letade lite så hittade jag mitt Fransk Manikyr sett, så då tänkte jag att det skulle bli jätte fint! Så har jag lagt till en guldglitter sträng strax efter den vita randen, det är jättefinte och jag är jätte nöjd! Här får ni "receptet" hur jag gör den perfekta manikyren hemma!

FRANSK MANIKYR


En snygg fransk manikyr är alltid rätt. Det kan vara svårt att få till en snygg kant första gångerna, men övening ger färdighet! Det finns även mallar som hjälper dig att göra snygga kanter.



Gör så här!

1. Börja med att applicera ett tunt lager med baslack.


2. Lägg sedan på ett tunt lager vit French Manikyr längst med din egna vita nagelkant. Det finns mallar om du tycker det är svårt att få ett jämnt resultat.


3. Välj därefter ett rosa eller beigetonat nagellack som du lägger över hela nageln.


4. Avsluta med två tunna lager topplack som ger glans och förlänger resultatets livslängd




Jag änvänder mig utav Depend - Manikyr, den är jättebra!

090304

Godmorgon bloggen! För en stund sen vaknade jag, och nu sitter jag här framför laptopen med kaffemuggen i handen och försöker blogga (: Som sakt så är jag ledig idag och det känns underbart! Jag känner på mig att det kommer att bli en slö dag, (:

Idag har jag tänkt att fixa iorning både här och mig (: tänkte leta efter ett snyggt nagelack, mina naglar är så här fina nu och jag känner att om jag inte gör någonting nu så kommer dom att gå av :P och det får dom inte! hehe.

Senare så kanske jag ska ner på stan, och göra någonting?! Träffa Milly kanske? Jag vet inte ännu, och älskling är på jobbet och slutar 6 ikväll, och när han kommer hem hade jag tänkt att göra en god middag till honom<3 . Men! Jag måste hitta ett bra recept, eftersom jag vill hitta på någonting helt nytt! (:

Sen tänkte jag att eftersom jag är värsta "mjukistjejen" och älskar mer än allt annat att gå omkring i mjukiskläder, så undrar jag om jag kan ha min nya svart ballerina med klack till mjukiskläder? Eftersom jag har tidigare haft "vanliga" ballerina till mjukiskläder?! Hmmm... 

Ne, nu måste jag sätta fart! (: ha en bra dag, solen ser ut att titta fram idag :D Kram

Jag älskart!

Hej kvällsbloggen!
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag på stan med Milly, och vi gick runt lite kolla på lite saker, jag köpte en fondation pensel, (: Det blev mys. Sen träffade jag älsklingen efter att han slutat jobbet, sen följde han med mig och kollade på skor som jag tänkte köpa, så vart jag så kär så jag köpte dom, så nu är jag jätte glad, men jag kan ju inte använda dom förän det är varmt och härligt! (: Så hittade jag ett par andra fina skor, som ballerina fast med klack. (:






Nu är vi båda trött, och ligger och tittar på Andra Avenyn, och jag är ledig imorgon, (: och det är jag jätte glad för! (:

090303

Dagen började lika fort som den slutatde.... Slutade otroliga 20 i 2.. (: Härligt.. Hade långlunch så vi åt på stan... på tacobar. det var sisodär gott.. inte värt pengarna iaf! höhö.. Nu sitter jag här med Millsan och vi ska ner till stan och göra någonting?! Vet inte vad.. sen ska jag övningsköra med mammis och sooola (:



Härliga sommarbilder (: kanske vår tillockmed?! Nu ska jag göra mig iorning jag ser ut som en bomb i irak. hahah!!!
Kram

090302

God kväll?!
Redan? oj då va tiden går fort! Redan måndagskväll och det är ett stort +! Älsklingen jobbar och jag äter hallonkräm, mums!

Va i skolan idag, med en blödande fot! haha. Fick plåster av den absolut snällaste vaktmästaren ever.. (not) Jag slutade klockan 2.. och det var super skönt! Har börjat med CAD idag, det verkar ju superkul! Imorogn har jag låång lektion med det, happy :D Det är något jag ska sattsa på (:

Var och lämnade grejerna tillbaks till brandförsvaret, så var jag hemma och fixade lite saker, (: sen åkte jag in till stan för att fika med milly, sen träffade vi hella och jojo där! (: Ha en bra kväll, jag skriver nog inte mer ikväll... det är lite långtråkigt.. ibland, eftersom man skriver bara om skolan hela tiden. blä bla blä! Kraam!


090301

Söndag,söndag åter igen söndag! Helgerna går så fort! Vi har hela helgen ummgåtts med sis Picia, helt underbart... fikat, busat, ätit godis, pimplat, somvit, varit ute och raggat! Ja, nästan allt man kan göra, haha. Som sakt idag har vi varut och pimplat i en pimpel tävling, ute i rist (: vi fick noll fiskar och det är jag glad för! :D  hehe. Det var kallt och tråkigt, ursch! Fast än det var 40 cm tjock is så hade jag för säkerhet hyrt isdobbar, till mig och Picia... Som tur var kom dom aldrig till användning, på så sätt som dom ska användas till vid olycksfall, men Patricia använde sig utav dom iallafall! fast PÅ isen, så gulligt.. hehe. Men Patricia tyckte att hästarna var mer itressanta än "finalen". Så vi stog där och klappade dom, så söta och isiga runt munen, men det var ju inte konstigt.. dom slickade ju på isen. haha.. Jag har haft en kanoon helg, även om jag har varit lite sjuk... (: Skolan imorgon, och resten av läsåret med noll frånvaro... man jag kan ju inte rå för om jag blir jätte sjuk igen! :/
Dessutom firar jag och Fredrik 2 år och 10 månader, grattis till oss! <3


Jag har en vinnare av min första tävling också!
Grattis till den anonyma killen! Han är kontaktad och ringen ligger just nu i bravlådan, hans kommentar lyder;

Hej, jag vill vinna den för att min tjej skulle passa i den perfekt! Du vet till en liten kärleks present! hehe. Jag nämner inte mitt namn för att hon inte ska veta vem det är! E-mail + blogg står i "min e-postadress" ha de så bra, hopps att jag vinner!!!

Jag tyckte det var väldigt gulligt! (:

Ha en fortsatt bra söndagskväll! Kram

RSS 2.0