090531

Godmorgon!

För en stund esn vaknade jag.. och jag känne att jag har fått sovit alldeles för lite... mina ögon känns som dom hänger typ, hehe. En dusch borde pigga upp!

Åh, det är så fint väder idag igen, jag blir så glad! Jag ska nog sola lite idag.. Vid fem ska jag åka till mammsen min, det är ju morsdag!

Jag är ju ledig måndag, tisdag. Det kommer att bli skönt, skönt, SKÖNT! Hoppas att det ska bli fint väder då med, så att jag kan sola! :) :)

Nu ska jag äta frukost, ha en bra dag! Kram.

OBS! Glöm inte min Tävling, den avslutas idag klockan 20.00!

 

Look

Hejsan!

Nu var vi och lämnade Milly, vi har haft det bara mysigt käkat lite snackat mycket, skrattat...

Just nu är jag ganska trött, sliten från igår kväll.. har ont i fötterna för att jag dansat så mycket! haha..
Jag och älsk ska väl se på tv och mysa, ska väl gå och lägga oss skapligt idag iallafall. Skönt, imorgon är det morsdag, jag har köpt en skitbra present till mammsen som hon vill ha! (:

Idag har det varit dålig uppdatering, men det gör inte mig nått, jag har iallafall haft en bra dag.. Vi hörs imorgon! Kramar

090530

Hello.

Ska man säga godmorgon eller god  kväll? hehe. Jag tog en lååång sovmorgon.. det var skönt för idag mådde jag inte så bra!

Kvällen igår var hur bra som helst, vid två blev det nattmål på max..


Sen åkte vi på visning på lägenheten, jag är kär.


Nu kom Milly så nu ska vi umgås..


Glöm inte min Tävling!



Jag igår :)


Party

 Nu drar jag på förfest, sne bild och solen blänker till min kropp så att den ser blek ut, men det är jag ikväll iallafall.  Hörs imorgon, Tjoooheej


Jag klarade det!

Hello, idag är jag på toppenhumör för att idag klockan 10.00 hade jag tid för att skriva upp, och jag lyckades. så nu är jag halvägs till mitt efterlängtade körkort! HAPPY!!!

Nu ska jag äta lunch med Milly för att fira! Sen ikväll blire utgång!


Glöm inte min tävling!!

God Natt ♥

Nae nu är det dax att bädda ner sig, jag är sjukt trött. Imorgon blir det skola för fulla muggar! Sen är det helg, som jag längtat.. jag får ju lång helg kom jag på jag går ju inte i skolan på måndagar eller tisdagar, fy tusan vad härligt!

Nu får ni sova så gott, ha en fiiin fiiiin natt! Kram♥




Glöm inte min Tävling nu alla nattugglor!

Det var gott!

En sak är säker jag är bäst på Italiensk mat! Det var skit gott, stark, mums!





Jag gjorde en supergod sallad till!

Här.

Här är en länk till min Tävling! Lycka till!

Konstigt Väder!

Det har varit konstigt väder hela dagen, regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol,regn, blås,sol, jag blir trött på det!

Jag vill HA sommar NU! NU! NU!

Vädert Just Nu; REEEEEEEGN!

Stockmos



Sitter och dricker cider från Stockmos, med Krusbärssmak, skit god!

Lovely HELG, du är väntad

Imorgon blir det Hugos med Hella Och Linda. Det kommer att bli så bra! :D

På lördag kommer käraste Milly hit, MYS VARNING!

$

Matlagningen är ifull gång!

Milly!

Detta inlägg är enbart till för dig! :)


Mmm

Oj klockan slår strax över till 20.00. Älsklingen slutar om en timme och jag ska laga matt till han.. (: Och mig, det är nu jag ska ta fram mina italenska matkunskaper och laga en riktigt god italensk middag!



Man kan tro att det är lätt men nejnej, att få de godaste smaken måste man vara expert, som jag då. Plus att ha dem finaste tomaterna i såsen! Dock kör vi en utsökt baconsås idag!

Vi hörs sen! Kram

!!

Glöm inte min Tävling! Den håller å tills på söndag klockan åtta!!!

-

Allt jag behöver säga är att jag är BÄST!


Trött

Trötter, jag är väldigt trött. Skulle kunna gå och sova just nu. hehe.. Men det vill jag inte.. Då kommer jag inte kunna somna ikväll sen.. heh.. Imorgon har jag skola, lång dag.. ursch tråkigt.. Men snart är det helg, och det är bara två veckor kvar av andra året på gymnasiet, känns hur bra som hellst, även om betygen inte är dom bästa i ämnen som jag verkligen hatar men måste göra.... allt annat är fintfint!

28 Maj 1999

Det var en varm fredag för exakt tio år sedan det var då det hände, det som inte fick hända. Två stycken polismän en 42 år och en 30 år gammal, blev mördade i samband med ett rån i Kisa.

Tänk att det är tio år sedan jag var då åtta år gammal, jag minns det så väl. Jag minns att jag var ledsen för jag tänkte ju på deras familjer... Vi gick till polisstationen och skrev i en minnes bok, jag minns inte vad jag skrev men jag gjorde det iallafall... Jag kan inte förstå hur man kan vara så svag att döda någon? Dom var poliser, det var dom skulle se till att vi andra i samhället ska få vara säkra, och dom gjorde det, dom där polismännen ville vara skyddande mot oss andra, dom riskerade sina liv. Det tog 27 år mellan varven, när händer det nästa gång?



Polisbilen som blev beskjuten!

"pluggGodis" + mig = sant

HejBloggen.

Nu sitter jag här, ensam då. Älskling har åkt till jobbet och jag ska plugga hade jag tänkt.. Jag har laddat upp med "pluggGodis"

Jag var på stan förut som sakt, tog en fika med Hella♥, det var ändå ett tag sen sist.. skönt att snacka av sig lite^^!
Vi gick och kollade på det där bordet jag vill ha, så jäkla snyggt jag dör! Men jag har ingen stans att ställa det tills vidare, skulle vilja köpa det nu! menmen^^

Sen hämtade älsk mig i stan senare åkte vi hem, och kolla lite på internet och nu är klockan över fem.. hehe

ByeBye!

lunchat!

Älsklingen åkte nyss, han kom hem för att luncha med mig.. jag lagade mat till oss. Det vart gott.. Nu är jag ensam igen.. buhu.... jag ska väl göra mig iordning nu.. måste åka ner till stan för att köpa medicin och ska kolla på ett par skor..

Så tänkte jag passa på att ta en fika med Hella.. Vi beöver snacka av oss lite.. vi har nog ganska mycket att prata om.. som hon inte redan vet.. :O Väldigt viktig information! om man säger så!

Annars blir det en lugn kväll. jag ska plugga lite och så.. älsklingen jobbar ju.. :( buhu

Glöm inte min TÄVLING !!!!

Vi hörs sen, good!

Tävling

Vill du vara med att tävla om en överraskning? Det som ligger i paketet är värt 500 kr/st. För att underlätta lite så kan jag säga att det ligger skönhetsprodukter i paketet från Kicks. Jag lottar ut ett paket för tjejer och ett paket för killar. Du som tjej kan även vinna paketet för killar om du skriver det, och tvärt om!

Allt du behöver göra för att vinna är:


♥ Länka till den här tävlingen.
♥Skriva varför just du vill vinna och vilket av paketet du vill ha Tjej/Kill.








Tävlingen pågår fram tills Söndag den 31 Maj 2009 klockan 20.00!

Lycka till!

Regn hos mig!

Nu regnar det för fullt, typiskt..

Har fixat lite i bloggen, jag älskar bakrunden!

090528

Hello

Dagen började dåligt.. ingen medicin = allergiskreaktion = skit jobbigt = gick inte till skolan..

Det kliar överallt, och det är skit jobbig, jag blir så trött på det här! Men jag ska gå till apoteket sen och köpa en starkare medicin... (: Sen kommer allt att bli bra igen.. och jag kan gå till skolan imorgon, det är ju trots allt fredag då!

Åhh, det blåser och är molning, värsta tråkigt. Man blir inget vidare glad iallafall... jag som trodde att det skulle bli sooooooooooooooool idag, men nejnej.. aldrig som jag tror.

Senare tänkte jag dra igång en tävling.. Denna gång ska det bli en bättre tävling!

Nu har jag tänkt att ta ett bad? jag fryser!! brr.



Jag idag!

Även om...

... det har blåst typ hela dagen har solen varit framme, och det älskar jag.
Nu är jag trött och vill sova.. imorgon är det tooorsdag! :D Och snart är det Fredag, då blir det party!


Jag älskar mina ögonbryn!


God natt, sov gott och dröm sött, hörs imorgon! Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

w0w

Hello alla grodor och icke grodor!

Nu kom jag precis hem, skönt jag började tio över tolv... och slutade halv 2... det är sooooft.
Åhh jag längtar till vi ska få komma och se på lägenheten, jag hoppas den är som förväntat!

Senare ska vi till min kusin som har fyllt år, och fira honom! Nu ska jag soooft, kram

Riktigt nöjd!



Riktigt nöjd, med provet på datorn hemma!

Like it.

Nu kom jag och älskling hem från en jätteskön promenad.. vi gick till haga och runt lite, tog ungifär en timma. Jag verkligen älskar promenader, speciellt på morgonen när solen går upp och på kvällen, det är härlig!

Nu är det dax för mer plugg och sen är det dax att sov, imorgon har jag sovmorgon! :D

Ha en fin natt, kraam

Bilden säger nog allt om vad jag ska göra på fredag?!


Don´t **** with me!

Hello alla sötnosar.

Just nu håller jag på förfullt med teorin, det går attans bra... Vi har varit i Lkpg idag, och gjort.. hmm INGENTING... typ :P
Förut när vi kollade vårat kont  hos en fastighets mäklare så att vi fått visning, och gissa om jag är glad? För det var ju jag som intresseanmälde den.. :D Så imorgon klockan halv 6 ska vi på visning och jag hoppas att det är frächt, det är ju ändå på Öster, och det är 10 min till Nkpg City, *HAPPY*

Nog om mina drömmar så älskar jag mig själv så öerhört mycket, så alla nördar, det hjälper inte att ni skriver att det är fel på mig för att jag inte accepterar fjortisar, för jag tar ändå bort dom kommentarena, så ledsen baby det är ingen ide att äns försöka. Dessutom, varför vara anonym? är man så feg? eeh, ja! - FÖR ATT JAG ÄR BÄÄÄST!

Just det, det blev glass, trots regnet!..




Glassigt

geeeeeeeeeeeeee mig glass!

Nu ligger jag här och fantiserar om glass, gick in på smultronställets hemsida, så sugen jag blev.. Jag och älski ska kanske till Halvars sen :D

 min favorit, SvartePetter!

DARK MINT

Just nu; pluggar som tusan och äter Premium DARK MINT. super gott!



090526

Hejsan.

Kom precis hem från skolan, idag är jag igentligen ledig, men vi skulle ha utbildningen HLR, det gick skit bra.. nu är jag helt klar med Arbetsmiljö och säkerhet, jag fick betyget VG! Kanooners, nu ska jag äta lite lunch sen blir det att plugga teori och göra teori prov på datorn, ha en fin dag i sommarvädret! KRAM


Det kallar jag vänskap....

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!

jag orkar inte lägga ner mer energi, jag har bättre mål att sräva efter!

090525

Hello. Kom precis hem från skolan! Må jag säga, väldigt sooft dag. först kemi vi snacka lite, sen hade jag hålltimma fram till halv 1. Gick på stan och lunchade med Millsan! Sen hade vi matte och snacka lite! Sen slutade vi, weeei. NO MORE MATTE! jag är lycklig, fast matte C har varit svår så jag får ta till med sommarskola! bugu, det är bara i två veckor så det är okej! Så nu har jag 4 lektioner i veckan! (: fysik och INDVAL, sooft. (:

Imorgon har vi en tillfällig lektion klockan nio, det är HLR, (hjärt o lung räddning) det kommer att bli skut skoj!

Åh, det är så härligt väder idag, jag bli tokig, skönt som tusan. Idag fick det bli klänning med naturvita tights och sandaletter. SOMMAR!

Nu ska jag vänta på älsklingen och så ska jag plugga. jag kommer nog inte blogga mer för än ikväll! Kram



jag verkligen älskar min utväxt! tack (:

090524

Hello, idag är det söndag och dagen för löning! :D

Jag vet att jag har uppdaterat dålig, men jag har haft bloggtorka och sen har jag inte varit hemma så mycket!
I morse åkte vi och kolla på hästhoppning. sen har jag pluggat massor, har läst om boken nu igen, nu har jag kommit till en 3:dje del av boken och hoppas på en till 3:dej del nu ikväll! Visst är jag duktig? :D

För en stund sen kom jag och älskling hem från en skön och underbar promenad ute i det fina, solen är så härlig vid den här tiden på dygnet! Sen när vi kom hem blev det en dusch!

Idag ahr jag även inhandlat MULTIWOMEN, jag har varit så hänig senaste tiden så nu hoppas jag på förändring, i den dagliga dosen innehåller 3 tabletter och en kapsel;

♥MultiVitaminMineral,1 tablett
♥Kalcium, 2 tabletter
♥Omega-3, 1 kapsel á 500mg

hejamig!

Omega-3 borde vara bara för mig eftersom jag inte äter fisk (finns undantag!) nu kommer jag bli smart de sista 3 veckorna! JA!

Men nu ska jag klä på mig nice kläder och börja plugga, just det jag gjorde 2 stycken olika fas prov på datorn jag klarade dem! JAG ÄR BÄÄÄST!! Kram♥

;D

Hello. Nu har vi ätit mat, och nu ska vi ut en sväng! Ha en nice kväll! (: kram

090523

 Hello.

Nu kom vi hem precis! Vid lunch tid åkte jag och älskling till Pappa Grappa, åh vilken god mat, helt nöjd, det vart lite dyrt men det var det helt klart värt! (: (:

Sen efter vi ätit åkte vi till morsan och hälsade på, på P.o;s Harley-Davidson, sen tog vi med oss syrran och åkte dill donken för hon var hungrig!

 

Min sötnos!

Sen åkte vi hem, ikväll ska hon sova här! (: älskling<3



Idag hade jag mina Ray-Ban Wayfarers

Vi hörs sen, kraam
 

Glamoröst!

Hello alla.

Gissa om jag är trött? jag somnar snart! åh. Vi har hållt på och mekat hela tiden idag typ. nu är jag trött. Det är ganska glamoröst att meka, jag vet (:

Glad blir man, när besökarna har ökat konstant! Och det gör att jag älskar mig själv ännu mer! (: MASSOR!
För jag vet och har alltid vetat att jag är den som är bäst! :)

Imorgon blir det pappa grappa! I love it! bara du och jag älskling! (:

Men nu efter ett kort och tråkigt inlägg ska jag gå och få min skönhets sömn! God natt!


090522

Godmorgon!

Jag lever, och det är jag glad för, efter allt igår! (: Det var skit bra igår, helt nöjd. Vi grilla och drack. Det var toppenväder och allt. Det som var sämst var;

† - dass! fan vad jag hatar det!
† - skarvarna som lät hela tiden
† - när det blev dagg på gräsmattan
† - mina skor, ännu en gång av misslyckande, ute i skärgården!

Hallå? jag är 18 nu och borde ha förstått att högklackat inte år hem i skärgården? eller? det funka ibörjan när man var nykter, sen efter ett tag och fram till kvällen var det inte lika skojj. Eftersom det vart dagg på gräsmattan. hehe.
Och sen när anne kommer fram till att det är dass som gäller så fick jag nog panik. Jag är inte van att vara i skärgården där det förekommer dass, alltid annars har jag bara varit på ställen med vattentoalett. (: hehe

Dom där äckliga skarvarna, alltså fåglar. Fy fasiken vad dom lät igår, äckligt det var, vi gick ner till stranden och kolla på dom och tog ett kort på ön som dom var på, herregud hela ön var ju död pågrundav att dom här fåglarna har bajsat ner ön.haha. På stranden låg det ägg! Opps!

Det som var bäst;

♥ - gött folk!
♥ - mamma och syskon, jag har saknart er massor!
♥ - god mat!
♥ - fint väder
♥ - jäkligt god cider.

ja, allt tänker jag inte ta upp (:



Bild 1 är där fåglarna var, äckligt att se på natten! Bild 2. På stranden där äggen låg!
Bild 3, min sko! (: Bild 4, min älskling leker med barnen! (:



Eftersom jag inte var så nykter igår, så har jag tydligen skrivit massa sms till en person, och allt jag skrev var inte någonting jag menade, sorry. :/


Nee, nu ska jag gå och måla naglarna! Sen blir det att åka iväg, vart säger jag inte för det är min och älslingens hemighet! <3 I love it!

Kram!

;)

Snart är det dax att åka! Ska hoppa in i en dusch med älskling och sen fixa mig..

Det finns inget bättre än att vara där ute, jag längtar, och den tråkiga bilresan väntar nu. buhu.. men nu måste jag skynda mig. Jag tar med mig kameran! Vi hör säkert sen, ha det gött!



Skärgården i Östergötland! (:

Svar till "Anonym"

Anonym om Fjortis hat:
asså orka bry sig om man vill vara fjortis så får man väl vara de, du har ju också vart de så..

Svar; Jag älskar att bry mig! Det är därför! Och du som inte vet vem jag är och inte känner mig, hur kan du då säga att jag har varit fjortis?! Jag kan svara på den frågan, nej, jag har aldrig varit fjortis, och det är inte något jag bara säger utan det är så att jag aldrig varit det!
Det verkar som att hissen inte har gått ända upp på dig. Stackars liten!

Svar till "Malin" (igen)

Malin om Fjortisar!:
Hur orkar du lägga ner så mycket tid på det?

Svar; jodu, det är skit enkelt att lägga lite extra tid till att få sånna som dig irriterad, det känns skönt med andra ord, och då har jag en fråga till dig, Hur orkar du läsa min blogg? Jag antar att du också är en lite äcklig fjortis! haha. Du behöver nog skaffa dig ett liv, för du verkar inte ha nått. MEN ALLA KAN JU INTE VARA LIKA BRA SOM JAG! eller hur? hahahah jävla fjolla!

Fjortisar!

Alla som tycker som jag, att fjortisar är jobbiga, vidriga, snorungar, skriv en kommentar, så kan vi se hur många som tycker som jag. skriv gärna varför just du tycker illa om dom!



Här är ett bildbevis på att man kan se på folk om dom är fjortisar! Punkt slut!

090521

Godmorgon.

Fy fasiken vad trött jag är! Älsklingen har åkt för att jobba nu, buhu.. Det blev ingen utgång igår, vi båda var alldeles för trötta...

Vi hade det bara mysigt hemma.

Nu ska jag plugga teori om min hjärna orkar det dsv. Och jag ska även göra teori prov på datorn, hoppas det går lika bra som alltid annars. Vi åker vid 5 idag, det tar någon timma dit ut, det kommer att bli så skönt, vattnet är vid tomten, fast jag tänker ju inte bada XD skulle aldrig falla mig in!

Vi hörs sen mellan varven! Kram



Jag och älskling, uppe i "läppstiftet" i gbg!

Svar till "Malin"

Malin om Fjortis hat:
Så, har man haft sex så är man alltså fjortis? Och vad gör en "fjortis" till en fjortis enligt dig? Och nämn ingenting med utseende, för fjortis har absolut ingenting med utseende att göra.

Svar: Om man skulle läsa min text ordentligt så blir det inga missförstånd! Jag sa aldrig att om man har hat sex är man fjortis?! Utan jag sa att fjortisar torrjuckar på varann och andra och sen säger, "åhh jag har haft sex" i princip. Och säg inget du istället så kan du få höra min historia; Fjortis för mig är, Oftast blonda små tjejer som har sönder blonderat hår och torperat hår med skit mycket spray. Sen har dom flera kilo smink, iform av billig fondation till och med brun kräm som gör att dom bilr oranga och fläckiga. DOM KAN INTE SMINKA SIG! dessutom har dom någon form av rosa läppglans  eller läppstift, tyvärr är inte jag så säker på den saken eftersom jag aldrig har varit en fjortis! Så du "malin" man kan se om det är en fjortis på utseendet! Och du måste själv ha det felet att vara en fjortis om du nu inte äns vågar visa för allmänheten vem du är! Och sen har jag ditt ip nr, så jag hur lätt som helst veta vem du är, vart du bor osv.

Fjortis hat

Varför finns det fjortisar? Dom är så sjukt jobbiga, äckliga! Liksom dom torrjuckar på varanda, och säger, åh jag har haft sex, helt sjukt. Det som är jobbigast är att dom ökar konstant, fy fan. STOP, nu får det inte blir fler.

På min tid när jag var 12 - 16 fast det nästan inte en ändå, och nu ba aaaaaaaaaaaaaaaah, överallt.

Vad tycker du? är dom för många?!

 Jag tycker det, jag hatar dom. När mina systrar växer upp, snälla låt fjortis tiden vara över, jag orkar inte se dom mer. jag mår verkligen illa!

Hannas


Det blir Hannas black Lime för hela slanten, så jäkla god är den!


.

Hello, nu är jag och älsk hemma, handla lite på sytemet så vi tänkte ta en super mysig hemma kväll bara vi två, imorgon blir det ju skärgården, med mammsen och syskon och några till det kommer att bli mys!


Nu ska vi börja med maten, föresten köningen gick super och det var min sista, jag läääängtar.


Kommer nog inte skriva mer, men ha en bra kväll KRAM


Tokig

oh, tiden går och jag blir tokig. Ska nart gör mig iorning för att åka till skolan. Sen ska jag åka till körskolan vilket jag ser fram emot, det kommer att bli skoj, dessutom har jag en annan lärare idag eftersom min lärare var fullbokad, så jag ska ha en annan, så det ska bli kul att få höra vad han tycker om min körning!

Nu är det inte lång tid kvar på min körkorts utbildning, hehe.

Solen har gått i moln, så det är ganska tråkigt, ska plugga mera på spårvagnen till skolan. Men nu måste jag ringa körskolan och snacka lite, vi hörs Kram♥

090520

Godmorgon.
Jag vill bara säga det att jag är så jäkla nervös inför provet idag! Åh, kemiii, det bara luktar massa konstiga kemikalier och annat blää. Det kommer att bli så skönt att slippa Kemi A, och vilken tur att jag inte ska läsa Kemi B, det hade jag aldrig klarat! Hehe.

Igår gick det undan, först var vi på mina systrars skola, men åkte vi hem då fick älsk gäster sen, sent var vi hungriga så skulle i åka och köpa nått så istället för mat blev det ett nytt batteri, buhu. Sen gick vi och la oss alldeles för sent!

Jag längtar tills imorgon, vi ska till skärgården, jag kan redan nu känna allt nderbart, förutom insäkter, fy!

Ajja, nu ska jag nog sätta mig på balkonen och plugga kemi i det superfina vädret, ha det gött! Kram



Jag på augustifesten -08

13:17

Oh hej.

Snart är det dax att åka till skolan, buhu men jag är inte där så länge som tur är, sköönt sen får jag se om jag åker till körskolan, beror på hur mycket klockan hinner att bli. hehe.

Sen måste jag bara säga grattis till min bror som klarade teorin idag! (:

Ska dricka lite, är så törstig, sen göra iordning mig klart, he en bra dag då! Kram

090519

Hello.

Just nu: Pluggar kemi som tusan, slutprov imorgon! Varvar med teori.

Jag är ganska trött fortfarande efter helgen, har inte riktigt återställt mig, uh. Men jag försöker att plugga så gott det går, sen ska jag bara till skolan och snacka betyg sen åker jag till körskolan och gör lite prov sen drar jag hem igen. Ikväll ska jag på mina systrars gårdsfest, det kommer att bli nice.

Och sen ska jag plugga som tusan ikväll igen, och imorgon har jag sovmorgon så då ska jag gå upp med tuppen och plugga gärnet, sen ska jag till körskolan min absolut sista körlektion för hoppningsvis! GAAAH! Jag längtar som in i h-vete efter mitt körkort!

Helgen har varit bra, vi började att festa redan vid klockan 2 på dagen så när vi väl ska ut på krogen så var vi båda trötta så det blev inte alls länge, vi drog kanske vid 2? dagen efter var sig inte lik, jag hade baksmälla vilket jag aldrig annars brukar få och det spelar ingen roll hur mycket jag drick jag får så iallafall.

Nee, nu ska jag plugga mera och mera, vi hörs sen, Kram♥

Jag har namnsdag, (igen!)

Hello, min helg har varit skit bra, älsklingens 20 årsfirande har varit jättebra, men jag har ingen lust just nu att berätta! Så jag kommer att berätta mer imorgon, jag är trött och sliten. Ska plugga teori nu! (:

Men jag har namnsdag idag igen, det är ju Rebecca, fast i almenackan står det Rebecka, men det är ändå samma, så grattis till mig idag, och igen för andra gången denna vecka!


Ha en bra söndags  kväll, kram!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Idag är det.... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

.......  ingen vanlig dag för det är Fredriks födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis älskling på din 20-årsdag! Jag älskar dig!






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

22:17

Hello, vilken dag alltså. Jag har haft så mycket att gör idag, städa luncha besikta, och vet ni? vi fick några tvåor bara, det känndes bra det, så nu är man lite glad iaf.

Snart fyller älsklingen år och det kommer att bli skoj, imorgon ska han ha kalas, sen senare ska vi ut på krogen, vet inte vart vi ska än, men jag tror otten blir bra! Men han måste ju handla på systemet, hehe. äntligen är han vuxen, jag är fortfarande bara 18, haha. tonåring!

Ne nu ska vi ut o glida, ha en fin kväll Kram♥

Hello. Nu är jag hemma igen. Var som sakt på stan med Milly och åt lunch på Paus, super gott som vanligt. Sen gick vi på stan ett tag och kollade på saker! Jag hittade presenter till min älskling, nu känns det bra, och så har jag en annan överaskning till honom som vi ska göra imorgon. (:

Sen gick jag in på h&m lite snabbt så hittade jag ett skit sött linne som jag köpte, nice. Och så köpte jag en ögonfrans böj, hehe. Nu ringde älsklingen och sa att han var på väg hem, så glad jag blir har aknat honom, massor!

Klockan fyra ska vi besikta bilen, hoppas hoppas att vi får minst 2:or, vilket jag redan vet att vi kommer att få för handbromsvajern. hehe.



Sallad från Paus, dock inte den jag åt idag, men jag tar nästa samma varje gång!


Kram♥

Full rulle!

Johopp, nu väntar jag bara på att golven ska torka, känns bra. Hoppas jag blir färdig lite tidigare, skulle inte vara fel!

Jag saknar min älskling nu, åh. Han skulle göra ett prov sen, hoppas han glarar det för det är slutprovet i hans yrkesutbildning, och tänk att min älskling är den bästa, han har klarat allting, en del får ju bara truckkort, men min sötnos han är bäst. Man blir så glad när han klara sig så bra, så nu har ju han kör kort för BE CE tror jag att det var, hehe.

Snutten kom hem nu! (: ♥
Jag blir alltid så glad när han kommer hem när jag varit hemma en hel dag, hehe. Jag känner mig som en ensam hund så komemr husse hem. hahhaha. :P

BTW, Milly är på väg, weeeeeei!!!!





Milly and Me, loooong time ago! ♥

090515

Godmorgon bloggen!
Nu är ja vaken och är på toppen humör! Känns jäkligt bra! Hmm, ja idag ska jag stor städa här hemma, det kommer att glänsa sen!

Lite senare kommer milly hit, så ska vi vara här chilla och jag ska självklart städa klart och så!! :D Sen ska vi åka ner till stan och käka lunch, jag hoppas och redan nu tror att det blir på Paus, jag dör bara man säger de namnet, salladerna är så jävla goda där. Ja sen åker jag väl hem igen och städar klart om jag inte blir klar nu!

Idag blir det ingen skola, yeeeeeees! Imorgon fyller min älskling 20, och ikväåll ska vi fira honom hos hans mamma, och imorgon hos hans pappa!


Ha det gött, Kram♥





God natt!

nu har jag fixat lite till, happy. ska sova nu! Puss♥

Ohhhh.

Herregud! Jag har inte kunnat logga in på bloggen, jag vet inte varför jag måste ha gjort nått föut, så när jag försökt återställa lösenordet så har det inte funkat, så kom jag på, aha just de ja, jag har ju inte samma e-mail här som vanligt. där satt den! :D hehe.

Men jag har spenderat hela eftermiddagen med min älskade mamma, vi tog en shoppingrunda på ingelsta. Men inte fann jag någoting, nej nje, det är som vanligt! Ska ta en sväng i city imorgon! Ska ju luncha med Millsan, härligt gumman. Då kanske jag hittar den perfekta födelsedags presenten till min älskling, och något snyggt till mig som jag ska ha på mig när vi ska ut i helgen, jag är taggad, det var ju faktiskt två veckor sen senast! (:


Kram


Snart dax!

Oh så nervös inför provet idag! Älsklingen åkte precis, jag gjorde lunch till honom! Och så tvättade jag håret, så nu är det fint fin. Fast mitt hår aldrig bli flottigt så tvättar jag det ändå. Jag kan verkligen inte förstå varför det inte blir flottigt, för en del blir det direkt! Jag kan låta mitt hår vara en vecka utan att det ska bli flottigt, fast det händer inte så oft att jag tvättar det en gång i veckan! Hehe. Brukar tvätta det var 3 till var 4 dag, beror på om jag har mycket att göra, för mitt hår tokar aldrig! Det tar en evighet! Om jag går och läggar mig med blött hår så är det fortfarande blött när jag vaknar, och det är inte bra! För då är det inte snyggt när jag ska iväg. Jag använder väldigt sällan typ aldrig hår tork, jag tycker mitt hår blir fult och trist. Om det får luft torka eller i handuk så blir det glansigt och livligt, och det gillar jag! (: Brukar platta det och det blir ännu finare då, hihi lyckligt lottadjag är då som har en sån bra hår typ, tjockt och härligt. Fast jag brukar tunna ut det när jag är hos frissan! (:



Snacka om att mitt hår var kort när jag väl klippte av det! :O (: Men nu tänker
jag bara spara ut det, till långt och fint.




Snart är det dax, ska plugga lite till och fixa mig med, sen drar jag, efter provet åker nog jag och älskling till Lnkpg!
Ha det gött, Kram♥


090514

Godmorgon bloggen!

Eller ah, jag vaknade inte nu. Jag gick upp med älsklingen idag (: Men det är mitt första inlägg för idag! Men jag ska börja plugga nu. Har slutprov idag! Klockan två. Hoppas att går bra!

Vi hörs sen! Kram♥



"Party sugen"

Trött, och det är bara förnamnet! Snart dax att bädda ner sig, imorgon blir det ingen skola, måste plugga så jag skiter i den första och sista lektionen på morgonen!

Imorgon är det torsdag och då är det bara 2 dagar kvar tills min älsklings 20 årsdag! Jag längtar, för just nu är jag riktigt party sugen!

Vi har haft fullt upp hela dagen, så imorgon medans jag pluggar kan jag blogga lite mera!

Sov gott! Kram♥


Hittade en gammal bild sen första året på Σber!

Latte från Waynes coffe

oh så ja. Nu har man fixat sig så nu är det strax dax att gå ut till spårvagnen. Tänkte gå av i stan och hämta med mig en latte från Waynes coffe. Super gott. Har inte hunnit att äta lunch så det får bli en latte istället, har bara två lektioner hoppas vi inte ska ha fysik? Eftersom vi gjorde slutprovet i måndags.

Oj nu måste jag gå, Kram♥



Latte från Waynes Coffe! Mums!

Linnéa

Puuuh, nu är jag hemma igen, ska fixa lite sen åka till skolan! Körningen gick super, som alla andra! Fick köra på motorväg, och en rep. på vänstersväng, så nu har jag gjort alla moment, känns super skönt! Men jag såg att jag har en dubbelkörning till och med den ska jag gå igenom allt igen, för att vara på den säkra sidan!

Sen såg jag att jag har namnsdag idag! Så grattis till mig, Det är Linnéa! Jag heter ju Rebecca Feodora Linnéa Carinci.
Men jag heter inte så länge till kan jag lova!

Linnéa betyder; Svenskt namn som kommer från växtriket.
Ni vet väl att det finns en blomma som heter Linnéa? När jag var liten fick jag koppar av min gudmor, med blomman Linnéa på, dom är jättesöta, jag använder dom vid udda tillfällen och det är så jag fylle "jämt" alltså, när jag fyllder 10 och 15, Och så kommer jag nog använda dom när jag fyller 20, lite tradition så där!


Så här ser kaffekoppen ut! Och dom finns inte kvar att köpa (vad jag vet), så om någon vet vart man kan köpa såna nya, så säg till för jag vill ha fler! (:


Ne, nu ska jag göra mig iordning, ha det bra i det fina väder, här i Norrköping är det strålande! Kram

090513

God morgon!

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh va trött jag är, och egentligen har jag sovmorgon till tolv, men nej becca är så duktig och bokar in en dubbelkörlektion! Brrr. Älsklingen ligger och sover medans jag göra mig iordning, ska nog väcka han snart, jag vill ha frukost! och nej! Jag vill inte äta frukost utom honom när han är hemma! (:

Sen blir det skolan igen, weeeeeeeeeeeei. Sen raka vägen hem och plugga!!

Nee nu ska jag göra det sisata, ha det bra Kram!

090512

God morgon.

Guu va skönt att sova! Jag har nästa sovit i 12 timmar! Fast jag är fortfarande trött. buhu.
Och när jag tittade ut så såg jag att det var fint väder, så skönt! Hoppas det håller isig till helgen då det är älsklingens 20 årsdag!

Idag börjar jag klockan två, och det är skit skönt, jag har CAD då, till 20 över fyra!
Sen ska vi åkta till ladan och göra det sista med bilen, imorgon har vi besiktning! Så hoppas att allt år okej! (:




Jag tänkte på en sak förut, och det är att jag har aldrig saknat mitt långa hår, förr hade jag långt och fint hår, sen en dag klippte jag av det till en kort frisyr, och konstigt nog har jag aldrig saknat det? hehe
Fast nu så vill jag inte ha kort, så jag ska låta det växa ut tills jag tar studenten. Fast självklart så ska jag klippa topparna då och då! (:






Jag i sommras i Millys pool, haha det var då jag exprimenterade med mitt hår!

Jag är så glad!

sweet. min älskling är världens bästa! Jag älskar dig. Så nu har vi vår hemlighet, jag är så glad!

Nu ska vi göra annat, planera!

Vi hörs nog inte mer, så god natt, sov gott!

®

Hejsan...

Nu har man gjort slutprovet då, kommer att bli skönt att slippa Fysik i trean! Jag hatar verkligen den läraren!
Älsklingen håller på att laga mat nu, (: sötnos! Sen ska jag till körskolan som sakt!
Det kommer att gå fint fint!

Sen ska jag hem, bara vara med min familj, för älsklingen jobbar ju kväll så då passar jag på att bara vara med dom och snacka lite skit! :D hehe

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 2, och det är skit skönt! Sen har jag Cad, och jag har goda chanser till MVG där, så det ska jag ta, helt klart!






→ Jag lägger dissen på alla fjortisar runt omkring, jag blir så jäkla trött på dom, 2 kg smink och torperat löshår! Det är förjävligt, det ser bara äckligt ut, om man ska använda löshår så använd det på rätt sätt istället för att gå omkring och se fjollig ut! Och sen måste jag verkligen dissa rosa läppglans/läppstift, få och blä ser helt galet ut.




I Skolan!

Hello.
Nu sitter man i skolan då, har CAD, super kul. Det gjorde verkligen saken bättre när min lärare sa att jag ligger bra till, man blev liksom glad!

Och nu är jag hungrig också, det kurrar. Sen efter lunch har jag ju fysik provet, jag är ganska nervös! Men jag hoppas att allt går bra!

Sen slutar jag för dagen, skönt sen bär det av till körskolan! (:


Men nu måste jag jobba vidare med mitt egna projekt! Ha det bra kram!



090511

Godmorgon bloggen!

Åh vad trött jag är, orkar inte göra nått typ men nu är jag iallafall färdig fixad och klar, ska bara äte frukost och lite till, sen drar jag i väg till skolan, får nog skjuts idag :D Snart är det jag som får skjutsa honom till jobbet, hehe.

Skoldagen börjar med Kemi, då Millsan och jag  ska plugga mera fysik! Sen har jag Cad, och då bloggar nog jag! Sen har jag fysikprovet och sen har jag en dubbel körlektion! Hoppas väderet är skapligt idag iallafall!

Ha en bra dag! Kram



Jag, på valborg!

plugga,plugga,PLUGGA!

Nu har jag käkat, sett på tv och pluggat lite, så tog jag lite uppehåll mellan varven!
Så nu är det dax igen, plugga,plugga,PLUGGA!

Sen är det dax för att sova, det ska bli skönt. Men vi hörs nog imorgon! Kram ♥


Jag längtar som tusan tills på !

Snart sommarlov, mitt sista!

Tänkte bara skriva upp hur det ligger till innan skolan slutar vecka 24!

♥ 11 Maj; Slutprov i Fysik
♥ 11 Maj; Dubbelkörlektion
♥ 13 Maj; Dubbelkörlektion, sista ever!
♥ 14 Maj; Slutprov Matte
♥ 15 Maj; Halva maj har gått! :D
♥ 16 Maj; Älsklingen fyller 20, party party!
♥ 20 Maj; Slutprov i Kemi
♥ 21 Maj; Ledig, kristi himmelsfärds dag
♥ 22 Maj; Ledig, "kläm dag"'
♥   ? Maj; Teori prov :D :D
♥ 31 Maj; Morsdag
♥   ? Juni; Uppkörning!! :D :D :D
♥ 12 Juni; Skolavslutning, mitt sista sommarlov! :D

Japp, så här ser det ut, änså länge, man vet ju aldrig lärare slänger ju bara in lite hit och dit!

Nae nu ska jag läsa i min körskolebok, Kram!




Jag vill aldrig bli som han!

Ω-3

Åh, va skönt. Nu är jag hemma igen, det har varit full rulle hela tiden! Snart klara så jag är skit glad nu, vi kan nog leverera den redan nästa vecka! :D Yes! Jag har både mekat och pluggat fysik. Nu ska jag plugga fysik och läsa i körkortboken, jag har ju en utav mina sista lektioner imorgon, det känns skit bra, så har jag bara 2 moment kvar, och det gör mig överlycklig! :D

Snacka om att man blev skitig av att meka, så nu har jag tagit mig en dusch och är ren igen (: Mitt huvud bulltar av alla fysikformler, och bla bla bla, men fasiken jag ska klara det imorgon, bara ett litet fjuttigt G, gör mig överlycklig!

Lös mitt rebus, (som är i rubriken!)'


Hörs sen, Kram

Bye, Bye

Nu ringde älsklingen, så nu ska jag byta om och så ska vi åka och meka, ha en bra dag. Kram!

Old,



Hittade en old bild, från i sommras, gjorde om den lite, fint va?! :D hehe

:s

Varför funkar inte ett sk*t på blogg.se? jag blir förbannad!

Milly ♥

Från Milly till mig:
En äkta vän det är du becca ! <3 du sviker aldrig jag kan alltid lita på dej vet att du finns för mej när andra inte gör det. och jag vet att du alltid talar sanningen även om man inte vill veta , men de är bra !<3<3 och 92 or , dom kan gå och stendö verkligen !

Från mig till Milly:
Jag blir så glad, nästan tårögd när jag läser vad fint du har skrivit, och du Milly du är absolut en äkta vän, från alla håll och kanter, bästa ever. Vilken tur att inget kan komma emellan, och det är tur att jag har dig. Du är bäst! ♥




Snart 2 års vänskap, som känns evig! ♥

090510

Hello!

Jag gick upp nyss, från en skön sovmorgon! (: Igår var vi med Millsan vilket var toppen (: Skit kul, för en gångs skulle, tyckte jag iallafall!

Nu är det allt eller inget som gäller, för nu ska "Rally Rebecca" (som min körskolelärare brukar säga) plugga, och ja det kommer att gå minst lika fort som mig på E4:an, jag lovar XD

Och älskling är och jobbar, sen ska han hämta upp mig och så ska vi åka

Kom hem nyss, nu är jag skit trott efter att lekt häst med hoppat över hinder, tvättat älsklingens bild, gjort eld och grillad, och helt enkelt bara busat med mina små sötnosar, det har varit kul, och nu är jag trött så jag tänkte sovalite, skönt skönt! Kanske plugga lite, vem vet?! :D hörs sen! Kram 

090509

God morgon!

Nu är det lördag och det ser ut som solen skulle vilja komma fram idag! Känns bra det! :D
Idag ska vi åka till svärtinge, och inte nog med det vi ska ta med busfröna! hehe. Det kommer bli så kul, vi ska leka i skogen medans fredrik mekar. :D

Vi kommer att vara borta nästan hela dagen, så vi tog med oss grillkorv att grilla. Supergott!



♥Patricia & Nathalie♥





Ha en kanonbra dag! KRAM

Go´kväll

Kom precis hem nu, har iaf tagit bort sminket och borstat tänderna!
Vi var ute och tog en sväng till rejmyre där bussfesten var, fan va alla var packade. Träffade min älskling Milly där, hon är en liten busing hon, hehe ;P

På vägen dit och hem körde vi över ett X antal grodor, vilket jag tyckte var skit äckligt, fy och blä!
F*n alltså, varför är det bara fjortisar över allt, vart jag än går, vart jag än är så finns det fjortisar i närheten, mitt hat till dom är starkt, speciellt då jag aldrig själv varit en fjortis!

Jag kan inte fatta varför 92:or och neråt som är i tonåren är fjortisar eller något annat konstigt, helt sjukt! Jag blir så trött på det, en värld utan fjortisar vore livet!

Jag har en fråga, vad är en riktig vän för dig?!
För mig är en riktig vän;

♥ en som alltid ställer upp!
♥ en som absolut inte sviker!
♥ en som alltid talar sanning!
♥ en som inte väljer bort!

åh, det var skönt att få skriva, så säg mig, vad är en riktig vän för dig?!

Nu vill älsklingen att jag ska krypa ner, så god natt och sov gott ♥

so far, not good!

fan, fan, FAN 3-0 till kanada. jag hatar det! Så nu ska jag och älsklingen ut.

Ha det gött!

Regn!

Ojdå, det började vist regna förut, skit mycket. Ganska skönt ändå att plugga när det regnar! hehe.
Hoppas inte mina älsklingar blir allt för blöta på bussfesten ikväll! hehe. Vilken tur att jag inte följde med, skulle inte ha kunnat plugga då, så skulle hela min lördag vara förstör, hehe. Men nu har jag tagit en paus, ops denna paus kommer nog vara si så där 11 timmar lång?! YES! jag lyckas alltid, skit bra BECCA!

Nu är det dax för att fixa food, hör sen. Glöm inte matchen ikväll Sverige mot Kanada!

Fredag!

Äntligen, äntligen helg!

Fast jag ser inte fram emot måndagen, eftersom jag har slutprov i Fysik A då, ursch.
Idag har jag haft en lektion, skönt. Sen mötte jag upp älsklingen så åkte vi och käkade en skit god sallad på Lindhals.

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera, men plugget går först. hehe.

Nu ska jag plugga fysik. och det är dåligt väder så det passar perfekt! KRAM


PLUS ATT DET GÅR ATT KOMMENTERA NU IGEN :D *HAPPY*

090505

God morgon!
Har sovmorgon, och jag ligger kvar i sängen ett tag till! hehe. Ska snart hoppa in i en disch och sen göra frukost, (:
Jag skulle ju berätta om min helg igår tänkte jag, men jag hade för mycket igår att göra, hehe. Och så hittar jag inte kameran, tror den ligger i bilen, men jag kan ju lägga upp dom senare! Och idag är det exakt en månad sen jag fyllde år, och det är exakt 11 månader kvar tills min 19 årsdag! :D

Som för alla så började ju helgen i torsdags, men för mig började den 10.00 och det var super skönt! Jag äkte hem så kom älsklingen hem, mys. Vi var jätte taggade för vi skulle ju ut och festa, och fira våran kommande 3 årsdag, vi började med att åka och handla lite nya kläder till mig och till mina drinkar jag gjorde, oh gud så goda dom blev, jag hade cactus/lime juice, sprite, absolut vodka pear och pressad lime. Skit gott!

Efter att par drinkar gjorde vi oss iordning, det vart extra roligt då! hehe. Vid 22 gick vi hemmifrån, och då ville jag självklart möta upp mina älsklingar och dom var i folketspark, vid brasan, så vi var där kanske någon timma. Sen fick vi med Hella och Linda till hugos, vi gick in runt 24 någongång! Träffade lite gött folk och dansade som tusan. Vi kännde att våran 3 årsdag hade fått en skit bra start! Vi började gå hemmåt vid 2.

Efter en lång väg hem var vi hemma vid 3. så slockna jag direkt, skönt!

På Fredagen den 1 maj, blev det lång sovmorgon, sen vid klockan X  åkte vi till stan och skulle se på majtåget, men vi kam typ i slutet! haha. Men vi var lyckliga för det! Sen åt vi glass, det var mums, sen gick vi hem och sov, sen gick vi ut på kvällen ett tag, vi var så trötta och slitna den dagen, hehe.

Vi gick upp ganska så tidigt för vi skulle till svärtinge, där skulle vi grilla och se på rally. Det var så skönt där ute, jag och älskling tvättade bilen både på utsidan och insidan. Inför kvällens träff. Så åkte vi hem, och vilade lite för vi var trötta. Sen vart klockan över nio så drog vi ut och åkte till träffen den var sjukt mycket folk! Bråk och allt ,polisen stog där hela tiden, så inget hände så det var inet så kul som det brukar vara!hehe

Det blev söndag och det vi gjorde var att slappa typ hela dagen, sen städade vi och myste.

Ha en bra dag, Kram

090504

Hej bloggen.
Nu är det måndag igen! Sitter i skolan just nu och har cad, min första och näst sista lektion! Skönt, slutar runt två idag, ännu skönare! Hehe. Efter att snurr ocg förvirrande så kom vi fram till att jag hade körektion 20 över 8 och inte 2o i nio, fy fasiken vad stressigt det blev, igår kväll när vi städade, så frågade älskling "när har du körlektion nästa gång då?" jag skvarade, eh jag vet inte (snacka om koll!) Sen visade jag han ett papper på mina körlektionen "här är dom som jag bokat om iaf!" sa jag, Då sa han va? du har ju körlektion imorgon, då fick jag panik kan jag säga hehe. Jätte stressad, fy fasiken! Så nu har jag haft en dubbellektion, och gissa om jag är glad? Det gick skit bra, så jag är på topp idag, plus att helgen har varit toppen, jag tänkte berätta mer sen, vi har firat 3 årsdag, jag är super glad!



Ha en bra dag, även om det är lite molnigt, det är soft ändå! Kram


RSS 2.0